Select Menu


Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες για το δάνειό σας;


Δικαιούστε αποζημίωσης 10.000 ευρώ τουλάχιστον. Το ξέρατε;

Αυτή την Κυριακή, μαζί με Το ΧΩΝΙ, ένα 8σέλιδο ένθετο – οδηγός για να αντισταθείτε στην τραπεζική αυθαιρεσία και να διεκδικήσετε τουλάχιστον 10.000 ευρώ! Το ΧΩΝΙ σας δίνει έτοιμο το εξώδικο και δημοσιεύει, βήμα προς βήμα, αναλυτικές οδηγίες:
1. πώς θα το συμπληρώσετε
2. πώς θα το καταθέσετε στην τράπεζα
3. πώς θα τους κόψετε το βήχα και πώς θα απαιτήσετε την αποζημίωση που δικαιούστε, βάσει του νόμου, για την παράνομη συμπεριφορά τους

Αυτή την Κυριακή, στο ΧΩΝΙ, θα μάθετε τα δικαιώματά σας, τις παρανομίες τους, τις δικαστικές αποφάσεις που τους καταδικάζουν και, φυσικά, πώς πρέπει να ενεργήσετε για να υπερασπιστείτε το συμφέρον της οικογένειάς σας.

Ο δικηγόρος της εφημερίδας, Μάριος Μαρινάκος, απαντά μία προς μία στις ερωτήσεις σας, που κατέκλυσαν το mail και τη σελίδα μας στο facebook μετά τη δημοσίευση του εξωδίκου την προηγούμενη Κυριακή. Εκτάκτως, αυτή την εβδομάδα Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί το Σάββατο, λόγω εκλογών, όπως οι περισσότερες κυριακάτικες εφημερίδες. Στα περίπτερα όλης της χώρας!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top