Select Menu

Συγκλονιστικό το email (δημοσιεύεται αυτούσιο - έχει αφαιρεθεί μόνο το όνομα του υποκαταστήματος ΙΚΑ για ευνόητους λόγους) που έστειλε Ελληνίδα σε γνωστή δημοσιογράφο αντικρίζοντας το στυγνό εκβιασμό προς τους ασθενείς και τους συνταξιούχους του ΙΚΑ!

Πρόκειται για πραγματικό γεγονός και δείχνει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί και που φυσικά δε θα δείξουν ποτέ τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Γεια σου! δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Αλλά θα ήθελα να σου περιγράψω την προσωπική μου εμπειρία που έζησα μέσα στο ΙΚΑ, στο τμήμα παροχών χθές το πρωί., που πήγα να κάνω το ίδιο που έκανε το παρακάτω γεροντάκι για λογαριασμό της πεθεράς μου.

Όπως ίσως γνωρίζεις τα φάρμακα, τα πληρώνουμε πλέον όλοι, ανεξαρτήτως ασφάλειας, γιατί το Ελληνικό κράτος δεν μας παρέχει πλέον φαρμακευτική συμμετοχή, ενώ πληρώνουμε κανονικότατα τις ασφαλιστικές εισφορές μας, ( προσωπικά 800 ευρώ το δίμηνο). 

Πριν απο εμένα ένα γεροντάκι περίπου 80 χρόνων με σπασμένη λεκάνη ... μου ζήτησε βοήθεια και πλησίασε τον γκισέ ώστε να καταθέσει μια απόδειξη των φαρμάκων που είχε πληρώσει..... ώστε να πάρει πίσω μερικά χρήματα. Τον ρωτά ο υπάλληλος αν έχει αγοράσει όλα τα φάρμακα, και τι απαντά? όχι γιέ μου,... της καρδιάς ήταν ακριβά , περιμένω να πάρω την σύνταξη ώστε να τα αγοράσω. Δεν είχα...κι έτριψε τα δυο του δαχτυλα για να δείξει με νόημα "χρήμα"...

Ο Υπάλληλος κούνησε το κεφάλι του και του είπε ότι το ποσό των 60 ευρώ που είχε πληρώσει έως τώρα θα του το κατέθετε το ελληνικό κράτος σε δυο μήνες αφού φυσικά θα ήταν εν ζωή..

Ερώτημα 
1) Πόσα χρήματα άραγε να πλήρωνε ως εργαζόμενος τα προηγούμενα χρόνια ο παππούς σε είσφορές; απο όσο ξέρω απο το πατέρα μου...χιλιάρικα ζωντανά!
2) Γιατί τώρα, η κόντρα μεταξύ φαρμακοποιών και κράτους, άραγε πριν τις εκλογές;;;
3) Τι να σημαίνει άραγε η απειλή των γερμανών και των άλλων για τον παππού ότι θα σταματήσουμε να χρηματοδοτούμε οπότε δεν θα έχετε Ελληνάκια να πληρωθείτε τις συντάξεις...
4) Αναγκάζουν λοιπόν οι πολιτικοί μας έπειτα απο την καθοδήγηση των " εταίρων" τον Ελληνα που πλέον είμαστε γηρασμένος πληθυσμός να ψηφίσουν απο φόβο μην χάσουν την σύνταξη, μην δεν τους πληρωθούν τα φάρμακα κι όλα αυτά τώρα, μία ανάσα από τις εκλογές.

Ήταν μία απο τις εκατοντάδες στιγμές τους τελευταίους μήνες που γύρισα να φτύσω κάτω, γιατί είχε γεμίσει το στόμαμου αηδία!!!

Φτού! στο ανθρώπινο είδος. Τα ζώα σκοτώνουν τα άλλα γιατί χρειάζονται τροφή για να επιβιώσουν. οι άνθρωποι σκότώνουν άλλους ανθρώπους απο απληστία, φιλοδοξία και στο θεό του χρήματος. δεν είμαστε το πιο καταστροφικό είδος που υπάρχει;;; ας μου φέρει κάποιος ένα επιχείρημα ακλόνητο ότι έχω άδικο...

Επίσης είμαι απλά μια 42άχρονη μάνα ενός άνεργου αγοριού, ενός συζύγου που δούλευε στη οικοδομή, δεν έχει δουλειά πλέον, κι ενός κοριτσιού που έδωσε φέτος Πανελλήνιες με όραμα τι;;; Στόχους τί;;; και εγώ εργάζομαι περιστασιακά.Δεν της έχω πει ότι εντάξει έδωσε πανελλήνιες αλλά δεν ξέρω αν θα έχω να την σπουδάσω, αφού με το ζόρι πάω στο super market... δεν ξέρω ποιόν απο αυτούς που βρίσκονται στην εκάστοτε ηγεσία και παίρνουν τις αποφάσεις να πρώτο φτύσω. όπου κι αν γυρίσω "βόθρος"! δεν ξέρω γιατί πρέπει να πληρώνω "το μάρμαρο " εγώ και ο παππούς της ιστορίας και όλοι αυτοί να έχουν το θράσος να κάνουν και προεκλογικές διαφημίσεις...

φτού!!! ξανά!!!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top