Select Menu


Απόπειρα δολοφονίας γυναίκας αστυνομικού από Σύρο πλαστογράφο είχαμε πριν από λίγο καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε μετά από σχετική πληροφόρηση σε πολυκατοικία της οδού Γ' Σεπτεμβρίου, εντός του οποίου βρίσκονταν τα τρία μέλη της ο αλλοδαπός της άρπαξε το πιστόλι και πίεσε την σκανδάλη, αλλά η αστυνομικός σώθηκε επειδή είχε βάλει... αφάλεια στο όπλο! Λίγο αργότερα επιτέθηκε και στους άλλους αστυνομικούς με μαχαίρι!

Τα τρία μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στην κοπέλα και αφού την κτύπησαν ο 43χρονος Σύρος της αφαίρεσε το υπηρεσιακό της πιστόλι, το οποίο και έστρεψε εναντίον της, επιχειρώντας να την πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση στο θώρακα. Η αστυνομικός σώθηκε, καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου.

Στη συνέχεια και ενώ είχαν συλληφθεί τα δύο άλλα μέλη της σπείρας, ο 43χρονος αλλοδαπός κατέφυγε εντός του διαμερίσματος. Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν, παρουσία εισαγγελέα, στο διαμέρισμα, αυτός τους επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, τελικά όμως τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top