Select Menu

Άγρια επεισόδια έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στα Ανω Λιόσια μεταξύ τσιγγάνων και αστυνομίας με αποτέλεσμα να τραυμτιστούν έξι αστυνομικοί. Εξοργισμένοι τσιγγάνοι έσπασαν καταστήματα, ενώ ορισμένοι με τις καραμπίνες στα χέρια άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα μια σφαίρα να εξοστρακιστεί και να τραυματίσει έναν άνδρα της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Αλλοι 5 αστυνομικοί τραυματίστηκαν απο τις πέτρες που εκτόξευαν εναντίον τους.

Τι προκάλεσε όμως την έκρηξη των τσιγγάνων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε συγκέντρωση μελών τηςΧρυσής Αυγής που αφού προκάλεσαν τους τσιγγάνους στην συνέχεια επιτέθηκαν εναντίον τους.

Αμέσως η περιοχή έγινε αστακός καθώς στο πεδίο του "πολέμου" έφτασαν 200 άνδρες της ΕΛΑΣ. Ωστόσο πολλά ερωτήματα προκαλεί βίντεο- ντοκουμέντο του Νewsit που δείχνει διπλα στους άνδρες της αστυνομίας που φορούν τις στολές τους και τα διακριτικά τους να "επιχειρούν" μυώδεις άνδρες με μαύρα ρούχα και λοστούς στα χέρια. Πρόκειται για άνδρες της ασφάλειας ή για άλλα άτομα;



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top