Select Menu

Κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση του «Πανταλόνε» της πολιτικής, που προκαλούν την οργή της κοινής γνώμης με τα εκατοντάδες εκατομμύρια που διακινούσε από λογαριασμό σε λογαριασμό η οικογένεια Τσοχατζοπούλου.

Πασίγνωστος δικηγόρος των Αθηνών, κατήγγειλε επωνύμως στο ΣΔΟΕ ότι έχει εντοπιστεί λογαριασμός στην UBS στη Ζυρίχη στο όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου, με το... ευτελές ποσό των 850 εκατ. δολαρίων!

Είναι ο ίδιος που υποστήριξε ότι, μεγάλο μέρος του προσωπικού αρχείου του από το γραφείο του στην οδό Κομνά Τράκα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ το μετέφερε με πολύ στενό του συνεργάτη τον οποίο κατονομάζει, το βράδυ που πήρε δημοσιότητα το θέμα του σπιτιού του στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το αρχείο του πρώην υπουργού, μεταφέρθηκε το βράδυ εκείνο προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε από έρευνα άνηκε στη σύζυγο πρώην στενού του συνεργάτη!

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα από τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην υπουργού, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του στην Κυψέλη και στο σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σε μια από αυτές τις σημειώσεις, ο πρώην υπουργός καταγράφει τις σκέψεις του για την εξέλιξη που έχουν για την υπόθεσή του οι δικαστικές έρευνες. Μεταξύ άλλων, στην σημείωση του αυτή αναφέρει πως όταν η υπόθεσή του παραπεμφθεί από τον ανακριτή στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για έκδοση βουλεύματος τότε «θα δοθεί μεγάλη μάχη με όλα τα μέσα» και συγκεκριμένα: «με δικηγόρους κύρους, με εξασφάλιση νέας υποστήριξης, πολιτικής, κρατικής και από την ίδια τη Δικαιοσύνη και επιπλέον, οικονομική στήριξη για την εξασφάλιση επιτυχίας».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top