Select Menu

Η Μ-Θεωρία λέει πως το σύμπαν έχει 11 διαστάσεις όσες και, ο νους του κ. Boson de Higgs ο οποίος, ακούγωντας σήμερα τον AlChip να ξεδιπλώνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκε στη 3η, μπορεί και στη 4η. Πως αλλιώς να πω ότι, για τον οποιοδήποτε (και τον AlChip) να κάνει έστω και το 2% των όσων λέει, πρέπει να έχει στη διάθεση του τους μηχανισμούς ενός, έστω και διαλυμένου κράτους! Αυτό σημαίνει ότι, για να κάνει έστω και το 1% των όσων εξαγγέλει πρέπει πρώτα να δημιουργήσει κάποιας μορφής οργάνωση, ιεραρχία, κάποιες δομές τεσπα που θα “υλοποιούν” το πρόγραμμα.

Ο Chip, οι “Συνιστώσες” και ο κύρ(γ)ιος Φώτης δεν είπαν λέξη γι’ αυτό. Μιλάνε σαν το Κράτος να υπάρχει και να λειτουργεί και εκεί είνι που ο Higgs “ξερένεται” στα γέλια. Το ίδιο αλλά, πιο οργανωμένα μια και τους ανήκει, λένε οι Μπένι και Αντουάν με τον Πάνο να προσπαθεί να πάρει κι’ αυτός ένα κομμάτι. Κανείς από τους πρωταγωνιστές των εκλογών της 16ης δεν έχει απάντηση. Στις 17 η Ελλάδα κινδυνεύει με επιστροφή στον 18ο αιώνα εκτός αν γίνει μία πραγματική πολιτιστική επανάσταση, κάτι σαν εκείνη του Προέδρου Μάο! Ο κ. Higgs αναλαμβάνει να εκτυπώσει το “Κόκκινο Βιβλίο” και ζητούνται Φρουροί να τα μοιράσουν.

Τι είπατε; Αστειεύομαι; Και βέβαια. Για να μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα αυτά και πολλά άλλα έπρεπε να έχουν γίνει τρεις δεκαετίες πριν όταν κάποιοι (και ο Boson de Higgs) τα έγραφαν και τα έλεγαν

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top