Select Menu


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Το "θηρίο" του νεο-ναζισμού, άρχισε να δείχνει με το "καλημέρα σας" τις ...αγνές και ...φιλάνθρωπες προθέσεις του.
Ο σύγχρονος παλιάτσος της νέας πολιτικής σκηνής της Ελλάδας Νίκος Μιχαλολιάκος, με το που πήρε στα χέρια το πρώτο exit poll που τον φέρνει στη βουλή με το απίστευτο 8,7%, που είναι καθαρά έργο των άλλων δύο παλιάτσων του δικομματισμού, Σαμαρά και Παπανδρέου(πρώην) και νύν Βενιζέλου, έστειλε τους πέντε μπράβους του να ...αναγγείλουν την ... εξοχότητα του στους δημοσιογράφους, διατάσσοντας τους πάντες(!!!) ως ένδειξη σεβασμού, να...σηκωθούν όρθιοι! Μια κοπέλα δημοσιογράφος που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, της έδειξαν την πόρτα ψυχρά και με πολύ ...άκομψο τρόπο, ενώ για λίγα λεπτά επακολούθησε ...χάος! Φωνές, διαμαρτυρίες, οι μπράβοι με στεντόριες φωνές να καλούν το κόσμο να ησυχάσει κι όσους δε συμφωνούν, να σηκωθούν και να φύγουν!!!!

Ποιός Χίτλερ κύριοι, αυτός πέθανε προ πολλού! Ζήτω ο νέος Φύρερ(ίσκος)!

Τελικά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για να μη ...νομιμοποιήσουν τα καραγκιοζιλίκια του ...νέου "Φύρερ" τα κανάλια έφυγαν κι έμεινε ο Μιχαλολιάκος με τους μπράβους του.
«Με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, σας νίκησα», ήταν το μήνυμα του προέδρου της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των exit polls που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή στο νέο κοινοβούλιο.

Ο Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή «παρά τη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο λαός τους περιφρόνησε», πρόσθεσε και κατήγγειλε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά ως «κατ’ εξοχήν συκοφάντη» του εθνικιστικού κόμματος, ο οποίος όπως σημείωσε, «μίλησε για πατριωτισμό όταν έχει υπηρετήσει τρεις μήνες στο ναυτικό» και «έλεγε ότι δε θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα λέει ναι στη συνεργασία».
«Η χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται! (αμάν, μιλάει για...χούντα ο Μιχαλολιάκος παιδιά!). Εμείς θα αντισταθούμε, μέσα κι έξω από τη Βουλή για μια Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του μνημονίου», «χωρίς την κοινωνική ζούγκλα που έχουν φέρει οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος και αφού έκανε λόγο για «Έλληνες πατριώτες» και «λεβεντόπαιδα με μαύρες μπλούζες (βλ. φουσκωτοί και μπράβοι) που κρατούσαν ελληνικές σημαίες», διεμήνυσε: «Όσοι προδίδουν τον ελληνισμό να φοβούνται», ερχόμαστε!»

Εύγε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ...δημιούργημά σας! Για το δώρο σας προς τη πατρίδα και τους Ελληνες! Να δούμε τώρα, ποιός θα ...σας σώσει απ το φίδι που θρέψατε τόσα χρόνια με τα εγκλήματά σας ενάντια στην ελληνική κοινωνία! Να δούμε τώρα τι θα κάνετε, αν ο καραγκιόζης αυτός σας ζητήσει να...σηκωθείτε όλοι όρθιοι σε....ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του! Θα γελάσει κάθε πικραμένος!
Αιντε να σας δώ!

Υ.Γ. Με τους παλιάτσους της Χρυσής Αυγής δε τελειώσαμε. Θα τα ξαναπούμε σε λίγες μέρες. Δυστυχώς, μας έμελλε, εν ονόματι της λευτεριάς μας, να πιούμε κι αυτό το ποτήρι! Αλλά θα το υποστούμε κι αυτό, τι να κάνουμε!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top