Select Menu

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero, οι διευθυντές των 10 μεγαλύτερων εφοριών της χώρας έχουν ήδη τα στοιχεία για να ενημερώσουν και να...καθυσηχάσουν στη σημερινή τους συνάντηση τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γ. Ζανιά. Τα στελέχη αυτά γνωρίζουν πως το κυβερνητικό επιτελείο είχε υπ'όψιν του τη συγκεκριμένη υστέρηση λόγω εκλογών, θέλουν όμως να δείξουν στον κ. Ζανιά πως δεν είναι διατεθειμένα να εμπλακούν υπηρεσιακά στα πολιτικά παιχνίδια εναντίον της ανόδου του Συριζα (κρυφές δημοσκοπήσεις θέλουν το κόμμα της αριστεράς να προηγείται κατά 2 μονάδες έναντι της ΝΔ).

Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τρομάξει το σύστημα που περνάει στην αντεπίθεση...εναντίον των πολιτών.

Όπως λένε οι πηγές, τα μειωμένα έσοδα ήταν αναμενόμενα καθώς, για προεκλογικούς λόγους, δόθηκαν αλλεπάλληλες παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων που έφτασαν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στις αρχές του Ιουλίου και μετά την ανελέητη φορολόγηση που θα υποστούν μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες τα ταμεία του κράτους θα ξαναγεμίσουν με 7 δις ευρώ.

Τα πάντα είναι υπολογισμένα: μέχρι τις 5 Ιουλίου το κράτος θα εισπράξει από την άγρια φορολόγηση 7 δις ευρω! Πως θα γινει αυτο;

Οι φορολογούμενοι θα πάθουν ισχυρό σοκ με τα εκκαθαριστικά που θα λάβουν:

Μισθωτοί του δημοσίου τομέα που μέχρι σήμερα πλήρωναν φόρο περίπου 800 ευρώ θα κληρθούν να πληρώσουν από 2000 εως 5000 ευρώ

Ελεύθεροι επαγγελματίες που βρίσκονταν στο όριο του αφορολόγητου θα πληρώσουν περισσότερα από 800 ευρώ.

Υπάλληλοι των ΔΕΚΟ θα κληθούν να πληρώσουν το λιγότερο 4000 ευρώ.

Ετσι το κράτος θα μαζέψει τα 7δις ευρώ που υπολείπονται για να κλείσει η τρύπα την οποία λόγω εκλογών είχαν προϋπολογίσει...αν όχι προκαλέσει.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top