Select Menu

Στις 16 Νοεμβρίου του 2011 η «Καθημερινή» απεκάλυπτε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κατέφυγαν στην Τράπεζα Αττικής προκειμένου να καλύψουν τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες. Η εξέλιξη αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Δημοκρατικής Συμμαχίας-η οποία δεν μπήκε στη βουλή.

Σε ανακοίνωση του κόμματος έμπαινε και ζήτημα διαφάνειας, καθώς στη μεν Τράπεζα Αττικής ισχυρό ρόλο έχει το Τεχνικό Επιμελητήριο ενώ, ούτως ή άλλως, ουδεμία βεβαιότητα μπορεί να υπάρξει για το ύψος και τη διάρκεια της πραγματικής χρηματοδότησης που δικαιούνται τα κόμματα σε βάθος χρόνου. «ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. λαμβάνουν σήμερα δάνεια έναντι μελλοντικών επιχορηγήσεων με βάση τα ποσοστά που είχαν το 2009, 43% και 33% αντίστοιχα... Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν γίνουν αύριο εκλογές, τα δύο κόμματα θα έχουν αυτά τα ποσοστά;» σημείωνε χαρακτηριστικά στέλεχος της Συμμαχίας.

Και να που εκείνη η ανακοίνωση δικαιώνεται. Είναι η όχι εκτεθειμένη η Τράπεζα Αττικής μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής. Πως θα μαζέψει τον τραχανά που άπλωσε;

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top