Select Menu

Ζητά από τους Ε.Βενιζέλο και Α.Σαμαρά να στείλουν επιστολή στην Ε.Ε και στο ΔΝΤ και να ακυρώσουν τις δεσμεύσεις που έλαβαν.

Σε μια «έξυπνη» πολιτικά και προπαντός κυκλωτική κίνηση προς τα δύο κόμματα (πασοκ και ΝΔ) που υπέγραψαν το μνημόνιο προχώρησε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας!

Ζήτησε από τον Α.Σαμαρά και τον Ε.Βενιζέλο, να στείλουν μέχρι αύριο στην Ε.Ε. και στο ΔΝΤ, επιστολή στην οποία να ξεκαθαρίζουν ότι δεν ισχύουν πλέον οι δεσμεύσεις τους , που είχαν αναλάβει με προηγούμενες επιστολές τους πριν τις εκλογές!

«Αν δεν το κάνουν αυτό –τόνισε- σημαίνει ότι κοροϊδεύουν τον Ελληνικού λαό».

Παράλληλα, ζήτησε από το ΚΚΕ να συνεργαστεί λέγοντας ότι υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του για τα Εργασιακά.

Επιπρόσθετα, ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει την διερεύνηση της έκθεσης της BlackRock.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι θα ζητήσει να βρεθεί το επαχθές τμήμα του Δημοσίου χρέους της χώρας.

Με όλες αυτές τις προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει την διαδικασία διερεύνησης εκλογικών συνεργασιών, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο είναι μια κόκκινη γραμμή και οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ουσιαστικά «κυκλώνουν» τα κόμματα του μνημονίου και ανοίγουν τον δρόμο για μια κυβέρνηση συνεργασίας με άξονα αριστερά κόμματα.

Με τις δηλώσεις αυτές, ουσιαστικά θέτει την βάση του διαλόγου, η οποία αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα!


Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top