Select Menu

Η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission ή TC) πραγματοποίησε την ετήσια συνεδρίασή της στις 21 - 22 Απριλίουστο Hotel Okura στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής στο κέντρο του Τόκιο. Περίπου 400 ήταν παρόντες. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης το Σαββατοκύριακο, η ομάδα των παγκοσμιοποιητών προσπάθησε να προωθήσει το στόχο τηςπαγκόσμιας κυβέρνησης, παρά τη δίκαιη λαϊκή οργή κατά της ελίτ των διεθνών τραπεζιτών που φέρουν την ευθύνη για τη κατάρρευση των οικονομιών σε όλο τον κόσμο. 
Οι συναντήσεις σε Τόκιο, Σικάγο (σύνοδος ΝΑΤΟ), Βιρτζίνια (συνάντηση Λέσχης Bilderberg) είναι μέρος του σχεδίου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Του James P. Tucker, Jr( American Free Press - AFP)

Η Τριμερής Επιτροπή ιδρύθηκε το 1974, από τον διεθνή τραπεζίτηΝτέιβιντ Ροκφέλερ για την προώθηση των στενότερων οικονομικών δεσμών μεταξύ της Ιαπωνίας, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Από τότε, πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της TC έχουν υπηρετήσει σε υψηλές θέσεις στην άσκηση της αμερικάνικης προεδρίας, τόσο Δημοκρατικοί όσο και Ρεπουμπλικάνοι.
 
Αν και ο Ronald Reagan καταδίκασε αποτελεσματικά την διεθνιστική κοσμοθεωρία της Τριμερούς κατά την εκστρατεία του το 1980 για την προεδρία, καλωσόρισε πραγματικά την ομάδα στο Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, κάτι που ίσως δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι ο αντιπρόεδρος του Reagan,George HW Bush, ήταν ιδρυτικό μέλος της Τριμερούς.

Η Τριμερής είναι ουσιαστικά μια junior θυγατρική της Λέσχης Bilderberg, της πιο κλειστής και μυστικοπαθούς λέσχης στον κόσμο, η οποία σε μεγάλο βαθμό είναι υπό την αιγίδα της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild.

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστές, οι συγκεντρώσεις της TC είναι γενικά πιο ανοικτές, σε αντίθεση με εκείνες της Μπίλντερμπεργκ, η οποία συνεδριάζει εν κρυπτώ σε πολυτελή θέρετρα κάθε χρόνο πίσω από ένοπλους φρουρούς. Φέτος, ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ιαπωνία John VRoos παρέθεσε δεξίωση υποδοχής για τους συμμετέχοντες στην αμερικανική πρεσβεία στο Τόκιο.

 

Μεταξύ άλλων, η φετινή σειρά των συνομιλιών επικεντρώθηκε στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, τις αναταραχές στη Μέση Ανατολή και φυσικά, τη συνεχιζόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση. Η αυξανόμενη δύναμη και επιρροή της Κίνας στην περιοχή, ήταν επίσης, ένα από τα κυριότερα θέματα στην κουβέντα, όπως και η συνεχιζόμενη διαμάχη γύρω από τις στρατιωτικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.

Από το 1975 ο ομότιμος συντάκτης του AFP, James P. Tucker Jr. έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση για τις εκθέσεις του σχετικά με τις δολοπλοκίες των παγκόσμιων μπλοκ εξουσίας, όπως η Λέσχη Bilderberg.

Στο Τόκιο, οι Trilaterals Πιέζουν για τον Τεμαχισμό του Κόσμου

Του Grace Oyama

ΤΟΚΙΟ – Οι Ιάπωνες οικοδεσπότες της Τριμερούς Επιτροπής, εξέφρασαν την ισχυρή υποστήριξή του για το στόχο της Bilderbergνα διαχωρίσει το κόσμο σε ηπειρωτικούς εμπορικούς συνασπισμούς, δημιουργώντας για παράδειγμα μια «Ένωση Ασίας -Ειρηνικού» (“Asian-Pacific Union”) παρόμοια με τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Bilderberg θέλει επίσης μια "Αμερικανική Ένωση", ώστεόλος ο κόσμος να συγκεντρωθεί σε τρεις μεγάλες περιοχές για τη διοικητική ευκολία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών.

"Η Ένωση Ασίας – Ειρηνικού θα ανοίξει το εμπόριο και θα βελτιώσει την οικονομία μας πάρα πολύ", δήλωσε ο Hiroaki Fujii, πρόεδρος του Mori Arts Center στο Τόκιο, πρώην πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμβουλος του JapanFoundation, ο οποίος φιλοξένησε τη συνεδρίαση του τρέχοντος έτους. Τα λόγια του χειροκροτήθηκαν έντονα.

Το επίκεντρο των συνομιλιών αυτό το έτος κατά μεγάλο μέρος περιστράφηκε γύρω από ‘πιασάρικες’ φράσεις όπως"πολυπολικότητα""intertransparency" (‘διεθνής διαφάνεια’) και "οικο-συνάφεια", λέξεις που υποδηλώνουν την παγκόσμια οικονομική διαπλοκή, η οποία έχει γίνει εδώ και καιρό ο στόχος των ομάδων της παγκοσμιοποίησης, όπως της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ταυτόχρονα, οι έννοιες του κρατικού εθνικισμού, της ατομικής επικυριαρχίας (individual sovereignty) και του προστατευτισμού ήταν κάτι που απερίφραστα απέφυγαν οι ομιλητές.

Υπήρχε μια αισθητή έλλειψη κατεύθυνσης και ηγεσίας που οφείλεται στο γεγονός ότι ο David Rockefeller είναι σε προχωρημένη ηλικία. Επιπλέον, η συμμετοχή ήταν αισθητά χαμηλή. Κάποιος μπορεί να ελπίζει ότι αυτό σχετίζεται με την αρνητική δημοσιότητα που έχουν λάβει οι διεθνιστικές ομάδες χάρη στα ρεποτάζ από ανεξάρτητες εφημερίδες όπως η American Free Press και δημοσιογράφους, όπως ο βετεράνος Jim Tucker.

Πηγή: americanfreepress.net
Μετάφραση: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top