Select Menu

Η ψήφος μας την Κυριακή θα πρέπει να είναι ένα ΟΧΙ στη νέα Γερμανική κατοχή, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σε μας έπεσε και πάλι ο ιστορικός κλήρος να θέσουμε τα πρώτα εμπόδια στο νέο Ράϊχ.

Για σκεφτείτε λίγο. Από τότε που προκηρύχτηκαν οι εκλογές, ακούσατε μήπως κάποια δήλωση από Γερμανία μεριά. Από Μέρκελ, από Σόϊμπλε κ.λ.π.; Όχι. Έπεσε σιγή ασυρμάτου σε όλη τη γερμανική ελίτ, προκειμένου να μην προκαλέσουν με την στάση τους αντίθετα από το προσδοκώμενα εκλογικά αποτελέσματα.
 Και πιστεύουμε ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε ποια εκλογικά αποτελέσματα επιθυμεί η Γερμανία. Επιθυμεί την άνοδο στην εξουσία των πιστών στο μνημόνιο και την ίδια μνημονιακών δυνάμεων.

Μετά την αποτυχία της Γερμανίας να βάλει επίσημα Γερμανό Διοικητή στην Ελλάδα, κατάφερε και πέρασε με την βοήθεια του Σαρκοζί (δεν μιλάμε φυσικά για τις ανύπαρκτες αντιστάσεις των Ελλήνων πολιτικών κοτζαμπάσηδων), τον Ειδικό Λογαριασμό, στον οποίο θα πηγαίνουν όλα τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων και τον οποίο θα διαχειρίζεται η Γερμανία, αφαιρώντας πρώτα τα δικά της χρήματα και τα χρήματα των άλλων δανειστών.

Ταυτόχρονα στην Ελλάδα έχει εγκατασταθεί η υπερκυβέρνηση Task for, με πραγματικό κυβερνήτη της χώρας τον Χόρστ Ράϊχεμπαχ. Φτάσαμε στο σημείο να στέλνει «κάποιος» κ. Ματίας Μόρς έγγραφο στην Ελληνική Κυβέρνηση των υποτελών και να τους επιπλήττει γιατί δεν ενημέρωσαν τους γραμματείς του, πριν ψηφίσουν το νόμο για τα ασφαλιστικά ταμεία. Μιλάμε για τέτοιο κατάντημα του κάποτε Κυρίαρχου Κράτους και του κάποτε υπερήφανου λαού!!!

Η ψήφος μας λοιπόν την Κυριακή, όπως και η ψήφος των Γάλλων πολιτών, θα πρέπει να βάλει φρένο στη νέα Γερμανική κατοχή στην Ευρώπη και να θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων την πορεία της Ευρώπης των λαών. Την Ευρώπη της αλληλεγγύης.

Θα πρέπει να εξαναγκαστεί η Γερμανία να αποβάλει τη μάσκα της και είτε θα εκνευριστεί και θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, είτε θα αναγκαστεί να συναινέσει σε κοινή ευρωπαϊκή πορεία και κοινή ευρωπαϊκή μοίρα.

Σε μας έπεσε πάλι ο κλήρος....
 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top