Select Menu

Αγαπητοί κύριοι Τσίπρα, Καμμένε, Παπαρήγα, (Κουβέλη;), Μιχαλολιάκο,

Αντιλαμβάνομαι το ιδεολογικό χάσμα που σας χωρίζει και σας εμποδίζει να συνεργαστείτε για να σώσετε τον (όπως εσείς τον ονομάζετε) "τόπο".  Είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατό να σχηματιστεί κυβέρνηση με την πολιτική της οποίας να συμφωνείτε σε όλους τους επιμέρους τομείς.

Αντιλαμβάνομαι ότι η Χρυσή Αυγή (που απαιτεί να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες) δεν είναι δυνατό να συμφωνήσει με τα αριστερά κόμματα (που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες).

Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι ο κ. Καμμένος (που δηλώνει οπαδός του φιλελευθερισμού) δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει όσον αφορά στις ιδιωτικοποίησεις ούτε με τα κόμματα της αριστεράς, ούτε με τη Χρυσή Αυγή.

Νομίζω όμως ότι υπάρχουν αρκετά θέματα στα οποία όλοι συμφωνείτε (ή τουλάχιστον έτσι λέτε). Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι το πρώτο. Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους είναι το δεύτερο. Η τιμωρία των υπευθύνων για την κατάντια μας είναι το τρίτο.  Δε θυμάμαι τα προεκλογικά προγράμματα όλων σας, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και ένα - δυο επιμέρους θεματάκια στα οποία επίσης νομίζω ότι μπορείτε να τα βρείτε.

Επίσης νομίζω ότι όλοι σας, ακόμα και αυτοί που ονειρεύεστε ηγεσίες και πολιτικά συστήματα του Β' παγκοσμίου πολέμου, δηλώνετε ότι σέβεστε τη δημοκρατία, τις αποφάσεις και τη θέληση του λαού.

Μου προκαλεί λοιπόν τεράστια έκπληξη το γεγονός, ότι κανείς σας, δεν σκέφτηκε να προτείνει τη δημιουργία μιας κυβέρνησης όχι "εθνικής σωτηρίας", αλλά "αναγκαστικού συμβιβασμού", η οποία θα δεσμευτεί πάνω στα θέματα που συμφωνείτε, και θα ρωτήσει εμένα τον Ελληνικό λαό για τα θέματα που διαφωνείτε.

Κανείς σας δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσατε να σταματήσετε να διαφωνείτε "ιδεολογικά", να αφήσετε τις ιδεολογίες σας στην άκρη για το καλό του "τόπου" και να κάνετε ένα δημοψήφισμα για τα θέματα στα οποία διαφωνείτε.

Να με ρωτήσετε επιτέλους τι διάβολο θέλω να κάνω με τους μετανάστες, με τις ιδιωτικοποιήσεις, με τη βουλευτική ασυλία και με ότι άλλο θέμα δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας.

Αν μη τι άλλο, ένα δημοψήφισμα θα ήταν πρωτότυπη πολιτική κίνηση, αφού κανένα δημοψήφισμα δεν έχει γίνει μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα.  Μπορεί να φοβήθηκα όταν ο Τζέφρυ με πληροφόρησε ότι θα διενεργήσει δημοψήφισμα, όμως εσάς σας έχω εμπιστοσύνη, διαφορετικά δεν θα σας ψήφιζα.

Αν λοιπόν με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω για την τύχη της χώρας μου, στην τέταρτη φάση των διερευνητικών, πηγαίντε στον Πρόεδρο και πείτε του ότι θα σχηματίσετε κυβέρνηση με τους παραπάνω όρους και σκοπούς.

Αν πάλι δεν με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω εγώ για τα θέματα στα οποία διαφωνείτε και πιστεύετε ότι μόνον εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η χώρα μου και με τις βλακείες σας επιτρέψετε στους "συγκυβερνήτες" να συνεχίσουν το έργο τους ενώ εσείς θα τους κατακρίνετε στρογγυλοκαθισμένοι στα έδρανα που σας έκατσα, τότε ένα έχω να σας πω:

Να πάτε να γαμηθείτε.

Ολοι σας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 
thalamofilakas.blogspot.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top