Select Menu

Ο Παύλος Γερουλάνος εμφανίστηκε μετά από μεγάλο διάστημα στο Mega!

Ο υπ. Πολιτισμού ήταν κομμένος από το κανάλι των εκδοτών και σε πρόσφατη ανάρτησή μας αναζητούσαμε τον λόγο.

Το μυστήριο το έλυσε σήμερα ο- κάποτε αντιεξουσιαστής και ασυμβίβαστος- Οικονομέας.

Σε κάποια στιγμή της κουβέντας στο στούντιο-εκτός από τον Γερουλάνο ήταν καλεσμένος και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης-ο Καμπουράκης γυρνάει και λέει:

-Πάντως είναι γενικά καλή η εικόνα που υπάρχει από τη θητεία του Γερουλάνου στο υπ. Πολιτισμού…

Σ’ αυτό το σημείο πετάγεται ο Οικονομέας για να πει:

-Eκτός από κάποιους που έχουν προσωπικά παράπονα από τον υπουργό!

Μάλιστα! Με τη δύναμη που του παρέχει το κανάλι, ο Οικονομέας δεν χάνει την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα στον Γερουλάνο αλλά και να γλείψει-μιλάμε για κανονική σπάτουλα-τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Γιατί αυτός που έχει προσωπικά παράπονα από τον Γερουλάνο είναι ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, επειδή ο υπ. Πολιτισμού τον έκοψε από το Δ.Σ του Μεγάρου Μουσικής, χωρίς μάλιστα «να μπει στο κόπο να μου κάνει ένα τηλέφωνο»!

Φυσικά αυτό που συμβαίνει στο Mega είναι τρόπος λειτουργίας όλως σχεδόν των ΜΜΕ. Πέρα από τους εκδότες- καναλάρχες και τα στελέχη των μέσων έχουν τις δικές τους ατζέντες.

Γαμώ τη δημοσιογραφία μου…

Υ.Γ& Βέβαια ο Γερουλάνος όλο αυτό το διάστημα έβρισκε φιλόξενη στέγη στον ΣΚΑΙ, όπου κι εδώ προφανώς ο Άλφι είχε τους λόγους του ώστε να είναι φιλόξενος…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top