Select Menu

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο καραγκιόζηδες, δεν είναι μόνο χαμερπή όντα. Είναι παντελώς επικίνδυνοι ψυχοπαθείς! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά!

Δε φτάνει που είναι υπέυθυνοι για το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον του ελληνικού κράτους, ζητάνε και τα...ρέστα απο πάνω! Ο Παπανδρέου επιστρέφοντας...δρυμίτερος, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ οτι «Θα προτείνουμε εμείς τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το έλλειμμα»! Ενώ τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ προανήγγειλε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Πρωτόπαπας.
Εν ολίγοις δηλαδή, "Φωνάζει ο κλέφτης, για να ...φοβηθεί ο νοικοκύρης!"
Οι άνθρωποι είναι όντως αδίστακτοι! Μας περιγελούν και μας κοροιδεύουν, ενώ κάθε λεπτό που περνάει, η χώρα οδογείται όλο και πιο κοντά στον εφιάλτη της χρεωκοπίας.
Το θράσος δε του Πρωτόπαπα αγγίζει τα όρια του ιλίγγου, καθώς ανέφερε ότι «είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις για όσα ακούγονται στους διαδρόμους!!!». Και δε σταμάτησε μόνο εκεί. Ζήτησε ακόμη (ακουσον, άκουσον!) να έλθουν «όλα στο φως μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες που προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής» και ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε».
Τι είπα προηγουμένως; φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης; Ε, ξεχάστε το, καμμία σχέση!
Εδώ μας λέει ο άνθρωπος θρασύτατα οτι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα! Κι ο Φρόυντ ακόμη θα έσχιζε τα πτυχία του και θα απομονωνόταν στον ...κατάκλειστο πύργο του στο Αιχενμπαχ!
Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, έτσι; Και τότε γιατί τους έχει πίασει...κρύος ιδρώτας με την κατάθεση του φακέλλου της υπόθεσης στη Βουλή; Γιατί κυνηγάνε συνέχεια τη Γεωργαντά να της κλείσουν το στόμα, προσπαθώντας να αντικρούσουν με βίαια μέσα (ψυχολογικός πόλεμος) τα ατράνταχτα στοιχεία της; Γιατί ο ...έντιμος Μιλτιάδης Παπαιωάννου λύσσαξε να αντικατασταθούν οι εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης; Εδώ μας ...ζάλιζε καθημερινά τα ...κάτω κεφάλια μας με τους μύδρους που εξαπέλυε για την...ανεντιμότητά τους, τον καιροσκοπισμό τους και ό,τι άλλο του ερχόταν στο κεφάλι επειδή τόλμησαν οι άνθρωποι να κάνουν τη δουλειά τους; Τώρα λοιπόν τους έτσουξε και ...θέλουν ΑΥΤΟΙ πλέον, να κάνουν την εξεταστική επιτροπή;
Ποιός δουλεύει ποιόν εν τέλει;

Αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με ΠΑΣΟΚ, όχι παίξε-γέλασε, το πράγμα είναι φανερό. Θέλουν, μέσω της εξεταστικής αυτής "επιτροπής", να τα...σκεπάσουν όλα! Να μη βγεί κανένα πόρισμα μιας και τα πράγματα δείχνουν οτι ή θα πάμε σε εκλογές ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ή θα πάμε σε ...επανάσταση του λαού και να πάει η υπόθεση στο αρχείο ή στις...καλένδες, αφού μετά απο αυτό η υπόθεση παραγράφεται και δεν έχει αναδρομική ισχύ! Τα ίδια δεν πήγαν να κάνουν και πρίν 20 χρόνια με την υπόθεση Κοσκωτά;
Αλλά το ωραίο δεν είναι αυτό.
Το ωραίο είναι οτι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το επίμαχο διάστημα ήταν υπουργός Οικονομικών δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η αναξιοπιστία των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας τα προηγούμενα χρόνια οδήγησε την τότε κυβέρνηση να προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή της. Η ΕΛΣΤΑΤ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και τα στατιστικά στοιχεία έχουν επικυρωθεί. Είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητηθεί στη Βουλή και το ύψος του ελλείμματος που παραλάβαμε και τις συνθήκες που το διαμόρφωσαν. Εγώ προσωπικά και η κυβέρνηση θα παράσχει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για να σταματήσει να ποινικοποιείται η αλήθεια».
ακριβώς, σαν να σου λέει οτι "Εγώ, ότι και να κάνετε, θα τη βγάλω καθαρή, δε παει να φωνάζετε και να με απειλείτε! Εχω πολύ καλά κονέ κι αμα με αγγίξετε, θα καείτε στη πυρά!"
Βρε άθλιο τομάρι, ελεεινέ κοπρίτη, βγάζεις τρελλούς και παλαβούς ακόμα και την ίδια την Ε.Ε.; Και τη Γεωργαντά την ίδια, που σε έχει φακελωμένο με τα email που σου έστελνε;
Ρε ελεεινοί, μια στάλα φιλότιμο δεν έχετε να παραιτηθείτε τουλάχιστον και να ζητήστε και συγνώμη; Σε πολιτισμένα κράτη ρε καραγικόζηδες, θα σαπίζατε ήδη στη φυλακή ρε!
Αλλά έννοια σας και δε θα σας βγεί έτσι όπως το λογαριάζετε! Το άδικο έιναι τόσο μεγάλο, που ούτε η ίδια η φύση δεν μπορεί να το αντέξει! Το σύμπαν ολόκληρο θα συνομοτήσει, αν χρειαστεί, για να ριχτείτε στο μπουντρούμι όλοι σας! Μηδενός εξαιρουμένου!
Εγκληματίες! Λεχρίτες!

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top