Select Menu

Ξύλο και με το νόμο!
Άλλος ένας φιλολαϊκός και ανθρώπινος νόμος προτάθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του πολύ πλούσιου Πολίτη και ψηφίστηκε την Τετάρτη που μας πέρασε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Ο λόγος για το άρθρο 20 του νομοσχεδίου και αφορά αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 20, οι προαναφερθέντες, δε θα κινδυνεύουν από την αυτόφορη διαδικασία για αδικήματα που διώκονται κατ' έγκληση και διαπράχθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η αρχή της Βίας;

Με λίγα λόγια αγαπητοί και αγαπητές, τα "μεμονωμένα περιστατικά" αστυνομικής (καθώς τους λιμενικούς και τους πυροσβέστες του έβαλαν για να τους βάλουνε) πρόκειται να επεκταθούν, αλλά και να νομιμοποιηθούν.

Το πιο σημαντικό πράγμα στην πολιτική, είναι το timing. Αυτός ο νόμος θα ερχόταν στη χώρα μας αργά ή γρήγορα, καθώς έτσι προστάζει το θηρίο που λέγεται παγκοσμιοποίηση/aka νέα τάξη πραγμάτων. Ε πιστεύω ακόμα και οι πιο ηλίθιοι, έχετε πάρει χαμπάρι, ότι όλα αυτά με την ACTA, τις κάμερες ασφαλείας, την εξαγορά του facebook από τη CIA κτλ, δεν είναι τυχαία (ΥΓ: όσοι ακόμα έχετε αμφιβολίες ή τα θεωρείτε "θεωρίες συνωμοσίας" αυτοκτονήστε μπας και σωθεί το γένος). Σε μια περίοδο, που το σύνολο των πολιτών, τάσσονται υπέρ της βίαιας απομάκρυνσης των πολιτικών μας ηγετών, μια τέτοια νομοθεσία, κρίνεται απαραίτητη προκειμένου οι εντολές που εκτελούν οι ένστολοι, να εκτελούνται χωρίς το φόβο, προσαγωγών.

Φυσικά το άρθρο 20 δεν κλάνει μία, μπροστά σε αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς αποτελεί απλά ένα σκαλοπάτι, για την τελική νομοθεσία την οποία θα απολαύσουμε τα επόμενα χρόνια και η οποία θα καταργήσει σχεδόν κάθε δικαίωμα στην ελευθερία και ιδιωτικότητα

Κάτι μου λέει πως θα έχουμε συχνούς εξοστρακισμούς από γκλομπ, κλωτσιές και χημικά.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top