Select Menu

Στην Κύπρο θα μεταβεί την Κυριακή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο τριήμερης...επίσκεψης του στη χώρα.
Κατά την επίσκεψή του στη Μεγαλόννησο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις με τον Κύπριο πρόεδρο Δ. Χριστόφια, τον πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων και πρόεδρο Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Ν. Αναστασιάδη, τον Γενικό Γραμματέα ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανό, τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μ. Καρογιάν, τον πρόεδρο ΕΥΡΩΚΟ, Δ. Συλλούρη, τη Γεν. Γραμματέα του Κινήματος των Οικολόγων, Ι. Παναγιώτου και την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πρ. Αντωνιάδη, με τον οποίο θα συζητήσει ενεργειακά θέματα, ενώ θα ζητήσει ενημέρωση για για τις εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού στην Κύπρο.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top