Select Menu


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Τελικά, δεν ήταν ούτε αστείο (έστω και κακόγουστο), ούτε φάρσα κουτσομπολίστικων μπλόγκ! Δυστυχώς για μας, για τη πατρίδα που χαροπαλεύει, ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Η γυναίκα που κατάφερε να ισοπεδώσει ο,τι όρθιο είχε απομείνει απο πλευράς ήθους (τι να λέμε τώρα...), αρχών και ανθρώπινης αξιοπρέπειας, το απόλυτο μηδέν του επίσης αποθανώντα greek life style, της καρακίτς κακογουστιάς και της προστυχιάς, τόλμησε και έκανε ...πολιτικό κόμμα!

ΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η πορνοστάρ, δημιούργημα της ελληνικής εταιρείας σύγχρονου πορνό "SIRINA Entertaintment" του Δημήτρη Σειρηνάκη, όχι μόνο δεν ησύχασε απο την εφήμερη δόξα (που συνοδεύτηκε και με δόσεις αηδίας) που της πρόσφεραν οι δύο πορνο-ταινίες της, αλλά ακολούθησε τελικά τα χνάρια της "συναδέλφου" της Ιταλίδας Ιλόνα Στάλλερ (πιο γνωστής ως "Τσιτσιολίνα") δημιουργώντας πολιτικό σχηματισμό, προφανώς για να γελοιοποιήσει το ήδη ισοπεδωμένο πολιτικό σύστημα...
Και το όνομα αυτού; Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος!

Τι θα μπορούσε να πεί κανείς παραπάνω... Η είδηση δεν αντέχει περεταίρω σχολιασμούς...
Το μόνο που θα μπορούσα να πώ είναι οτι κάτι τέτοιες στιγμές, νομίζω οτι ζώ σε μια φουτουριστική ταινία ή καλύτερα σαν ήρωας του βιβλίου "Υπόθεση Φιλάδελφος" του Τζέιμς Χάντλευ που είχε εκδοθεί πρίν απο 23 χρόνια και που περιγράφει μια κατεστραμμένη Ελλάδα του 2047, η οποία είναι χωρισμένη σε οικονομικές ζώνες και μια Αθήνα χωρισμένη σε γκέτο! Σε αυτήν την Ελλάδα, κυριαρχούν οι γκόλεμπς (άστεγοι, λαθρομετανάστες, συμμορίες) και οι νιούαθς (η ανώτερη τάξη και οι επίτροποι των επικυρίραχων), όπου στις τεράστιες γιγαντοθόνες προβάλλονται βίντεος απο ομιλίες πολιτικών και μετά...σκληρό πορνό!

Οχι, δεν θα μπορούσα να το αντέξω...

Οχι Θεέ μου...

Υ.Γ Για την ιστορία, να πούμε οτι η πορνοστάρ είχε κάνει την αποκάλυψη για δημιουργία κόμματος πριν απο ένα μήνα στην Κύπρο, όπου βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου κυπριακού καναλιού...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top