Select Menu


Πάλι τα ίδια από την Αλέκα...

Το έχουμε μάθει πλέον το παραμύθι. Την ρωτάει για προτάση ο Παπαδάκης και απαντάει:

"Πρέπει να γίνει ριζική ανατροπή!". Σώπα ρε Αλέκα και εγώ νόμιζα το αντίθετο!

Το οτι δεν θέλει να κυβερνήσει το ξέρουμε. Το ότι δεν έχει προτάσεις... και αυτό το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το μέχρι πότε το ΚΚΕ θα έχει αυτήν την ξεπουλημένη ηγεσία. Αυτή την ηγεσία που έχει προσκυνήσει την Ευρωφυλακή ώστε να λαμβάνει ένα σκασμό κρατικές επιχορηγήσεις και δάνεια από τις τράπεζες....

Η κασέτα είναι ίδια, είναι αυτή που υπνωτίζει και προγραμματίζει τους ψηφοφόρους τους. " Είναι το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός, οι πολυεθνικές" κτλ. Αυτά τα γενικόλογα είναι πολύ επικίνδυνα. Ο εχθρός είναι οι τράπεζες, οι μυστικές λέσχες, και συγκεκριμένα άτομα όπως ο Soros που έχουν και όνομα. Υπάρχει καταγγελία άλλωστε πρώην μέλους του ΚΚΕ που έλεγε: Όταν αναφέραμε ονόματα στις καταγγελίες, υπήρχε παρέμβαση που έλεγε: "Μην προσωποποιείτε τις ευθύνες!!!"

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top