Select Menu


Γράφω αυτές τις γραμμές πριν ενωθώ με τους συμπολίτες μου που αγωνίζονται για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη!


Πριν πάω να γίνω ένα με τους συμπατριώτες μου, τους εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους ανθρώπους, που διαδηλώνουν αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων της αγαπημένης μας Ελλάδας για την τιμή και προκοπή του λαού!


Θα ξαναπώ αυτό που λέω καιρό, κι ας γίνομαι κουραστικός: Δεν έχουμε να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω! Είμαστε ή εμείς ή αυτοί! Ο αγώνας είναι ανένδοτος! Ακόμα κι αν περάσει το πολυνομοσχέδιο της ντροπής από την κατοχική και ξεφτιλισμένη κατοχική Βουλή των «Γιωργάκηδων», να θυμάστε ότι δεν θα είναι το τελευταίο! Η κυβέρνηση των δωσίλογων έχει κι άλλα μέτρα να φέρει, κι άλλα να ψηφίσει!


Να θυμάστε: κανένας νόμος τους δεν έχει ισχύ! Είναι νόμοι κόντρα στη λαϊκή θέληση και στη λαϊκή κυριαρχία!
 
Θα ανατρέψουμε όλους τους νόμους τους στους δρόμους και στους αγώνες!
 
Θα τους τσακίσουμε και δεν θα δείξουμε κανένα έλεος! Δεν υπάρχει έλεος για τους προδότες!


Μη φοβάστε! 154 άθλια κορμιά είναι και εσείς ένα ολόκληρο έθνος! Όσοι ψηφίζουν πρέπει να έχουν το φόβο στις καρδιές τους, όχι εμείς, ο αγωνιζόμενος ελληνικός λαός!


Έχουν τελειώσει οι προδότες! Δεν έχουν ούτε ένα μήνα ακόμα διακυβέρνησης…
 
Σηκωθείτε Έλληνες, σηκωθείτε Δημοκράτες!


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top