Select Menu


Από συστάσεως ΕΕ δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση που να πήγε σε Σύνοδο Κορυφής και να μην πανηγύρισε μαζί με τα "παπαγαλάκια" της για κάποια "εθνική επιτυχία".

Είναι τόσο βαθιά ριζωμένη αυτή η "επικοινωνιακή" συνήθεια που και την Ελλάδα να διώξουν από την ΕΕ σε κάποια Σύνοδο Κορυφής αυτοί θα βγουν και θα..... πανηγυρίσουν.

Έτσι και χτες που επιβεβαιώθηκε η χρεοκοπία της χώρας: Πανηγυρίζουν!!!!

Πανηγυρίζουν που για καμία 30 χρόνια θα είμαστε όμηροι των τοκογλύφων.

Πανηγυρίζουν που η επιστροφή στις αγορές μετατίθεται για την επομένη γένια!

Πανηγυρίζουν που θα είμαστε το μοναδικό κράτος παγκοσμίως που θα δανείζεται με εμπράγματες εγγυήσεις και υποθήκες.

Πανηγυρίζουν για την παράδοση της χώρας ως προτεκτοράτου στους Μέρκελ-Σαρκοζι-Τρισέ!

Πανηγυρίζουν για την επέκταση του εξευτελιστικού μνημονίου, που θα μας "πόναγε" για μια τριετία, επ αόριστο και για δεκαετίες!

Βέβαια η κλεπτοκρατια Πασοκ-ΝΔ-νταβατζηδων που έτρωγε τα δάνεια και χρεοκόπησε τη χωρά έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει γιατί βρήκε το καινούργιο "εθνοσωτήριο" ρόλο της.

Αυτόν του εγχωρίου τοποτηρητή των δανειστών μας.

Επιτέλους οι πολιτικοί- υπάλληλοι της Siemens που τόσα χρόνια τα παίρνανε μαύρα και με άγχος για να εκτελούν εντολές, τώρα μπορούν να αναπνεύσουν και να το πουν ανοιχτά:

Είμαστε εκπρόσωποι των δανειστών σας προς διασφάλιση των όρων και συμφερόντων τους.

Πληρωνόμαστε για να διασφαλίζουμε την πιστή τήρηση μνημονίων και λοιπών προγραμμάτων.

Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των εντολών απλά τις εκτελούμε.

Είμαστε υπάλληλοι!

Όσο να πεις η απενεχοποιητικη παραδοχή της χθεσινής Συνόδου Κορυφής και η επισημοποίηση της υπαλληλικής σχέσης για το πολιτικο μας σύστημα είναι πραγματικά για....πανηγυρια!

Ντροπή που τους ανεχόμαστε!!!!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top