Select Menu


Δεν υπήρξε ποτέ αποτελεσματική λαϊκή εξέγερση, χωρίς να πρωτοστατεί η σπουδάζουσα νεολαία. Περιέργως όμως σήμερα και παρά το ξεσήκωμα του αγανακτισμένου λαού στις πλατείες για πάνω από ένα μήνα, δεν είδαμε να κουνιέται φύλλο μέσα στη σπουδάζουσα νεολαία.

Προφανώς μπλεγμένη η ελληνική σπουδάζουσα νεολαία στα γρανάζια των κομματικών νεολαιών και καθοδηγούμενη ακόμα από αυτές, έχει πλήρως ακυρωθεί και αδρανοποιηθεί, παρά τον κατήφορο της χώρας, ο οποίος αφορά κυρίως το δικό της μέλλον.

Ούτε φυσικά στην πνευματική ηγεσία του τόπου και στους πανεπιστημιακούς δασκάλους, τώρα που τους έχει ανάγκη η κοινωνία, κουνιέται κάτι, παρά μόνο σε μια μικρή μερίδα. Η υπόλοιπη πνευματική ελίτ και οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, δίνουν την εντύπωση στον λαό με τη στάση τους,  ότι συναινούν με τις ενέργειες της κυβέρνησης Παπανδρέου και περισσότερο δείχνουν να ενδιαφέρονται να διατηρηθεί το κατεστημένο και τα δικά τους συμφέροντα.

Βλέπουμε λοιπόν, κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι εδώ πρόκειται για ένα ολόκληρο κρατικοδίαιτο καθεστώς που κάνει τα στραβά μάτια στα βάρη που επιβάλλονται στο λαό, προκειμένου να μην χάσει το ίδιο τα προνόμιά του.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top