Select Menu


Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;

Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.

Θυμάστε τις οιμωγές των εδώ καναλιών, για τον νόμο περί τύπου που πέρασε ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Μήπως κάτι ήξερε καλύτερα από έμας, που λουζόμαστε όλη μέρα τα μνημονιακά κανάλια; Απειλές, μονόδρομοι, Ανάν, Ιμια, Ρεπούση, 1821, ΔΝΤ κτλ.
Διαβάζω λοιπόν σήμερα, ότι ο οίκος Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία, τρία χρόνια μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ!

Μα πως τα κατάφεραν; Αφού χωρίς το ΔΝΤ θα έρθει το τέλος του κόσμου, οι Νεφελίμ θα κυριαρχήσουν, θα βγάλει ο σπανός γένια και θα πέσει έξω στις προβλέψεις του ο Καψής!
Για να τελειώνουμε, ο Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία από σκουπίδια σε ΒΒΒ- γιατί προβλέπουν ότι φέτος θα έχουν έλλειμμα κάτω από 3% ενώ το χρέος τους θα μειωθεί από το 80% το 2008 στο 71% το 2013!

Δηλαδή χωρίς το ΔΝΤ μείωσαν το χρέος τους, ενώ εμείς με το ΔΝΤ το 2013  θα το έχουμε διπλασιάσει!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top