Select Menu


Ο Ν.Σαρκοζί στηρίζει και πάλι την Ελλάδα: Έκκληση προς τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «να δείξουν πνεύμα υπευθυνότητας και κατανόησης της ανάγκης για συμβιβασμούς», απευθύνει με σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy, με σκοπό να προστατευθεί το ευρώ εν τω μέσω της ελληνικής κρίσης χρέους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

«Αυτό που χρειαζόμαστε πάνω απ’ όλα σήμερα είναι ενότητα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις εθνικές διαφωνίες για να ξαναβρούμε την έννοια του κοινού πεπρωμένου», σημείωσε ο Sarkozy, στο πλαίσιο ομιλίας του σε αγροτικό συνέδριο στο Παρίσι.

«Πρέπει να προστατεύουμε το κοινό νόμισμα και τους ευρωπαϊκούς  θεσμούς», επισήμανε, μία ημέρα πριν το ταξίδι του στο Βερολίνο όπου θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Anglela Merkel για την κρίση χρέους της Ευρωζώνης.

«Χωρίς το ευρώ, δεν υπάρχει Ευρώπη και χωρίς την Ευρώπη δεν υπάρχει πιθανότητα ειρήνης και σταθερότητας», τόνισε ο Sarkozy. «Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να βλάψουμε το ευρώ».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top