Select Menu


Ήταν ένα στοίχημα με προκαθορισμένη απόδοση κέρδους… Η χθεσινή εντυπωσιακά ογκώδης συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


Έστειλε μηνύματα, εκκωφαντικά και ξεκάθαρα, ακόμη και σε εκείνους που επιμένουν να κάνουν ότι…
δεν ακούνε καλά. Στη δε εποχή της άνθησης των social media, το μήνυμα που έφυγε από την Αθήνα, ακούστηκε ηχηρά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εθνική αγανάκτηση των Ελλήνων κατά ενός Μνημονίου μειωμένης εθνικής αξιοπρέπειας, αποτυπώθηκε τόσο στη μαζικότητα της συγκέντρωσης, όσο και στο διεκδικητικό πάθος των συνθημάτων που ακούγονταν.

Κυρίως όμως, στην κρυστάλλινη απαίτηση «θέλουμε πίσω την Ελλάδα». Μια Ελλάδα που προσπάθησαν να μας πάρουν. Όπως προσπάθησαν να θολώσουν και τη ματιά των γενιών που έρχονται προς ένα καλύτερο μέλλον.

Και επειδή το μέλλον ανήκει σε εκείνους που το προετοιμάζουν, και σπεύδουν εγκαίρως να το διεκδικήσουν, η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι έστειλαν απόψε ένα ηχηρό μήνυμα: Το μέλλον μας δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top