Select Menu


Αγαπητοί φίλοι,

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η συνάντηση της ΕΑΕ θα συνδυαστεί με την εκδήλωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου επ' ευκαιρία της ολικής έκλειψης Σελήνης. Η εκδήλωση θα γίνει στο λόφο Νυμφών (Θησείο) και θα αρχίσει στις 20:00 με ομιλίες του προέδρου του ΕΑΑ καθηγητή Κανάρη Τσίγκανου και του καθηγητή Γιάννη Σειραδάκη.

Στις 21:00, όταν ξεκινά το φαινόμενο, οι επισκέπτες θα μεταβούν στο χώρο της Πνύκας από όπου θα το παρατηρήσουν από τα τηλεσκόπια της ΕΑΕ και το μεγάλο διοπτρικό των 40 εκατοστών (Δωρίδη).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι ανοικτό το μουσείο του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Επειδή πρόκειται για σημαντική εκδήλωση, παρακαλούνται τα μέλη μας να συνδράμουν τόσο με τηλεσκόπια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, όσο και με τη βοήθειά τους για τη διαχείριση των επισκεπτών, τη μεταφορά των οργάνων και την υποστήριξη της παρατήρησης.

Οι εθελοντές - με τηλεσκόπια ή χωρίς - ας το δηλώσουν έγκαιρα για τον καλύτερο προγραμματισμό.
Υπενθυμίζεται πως θέσεις στάθμευσης υπάρχουν μόνο για όσους φέρουν τηλεσκόπια λόγω στενότητας χώρου αλλά και τοποθέτησης καθισμάτων για τις ομιλίες. Ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης είναι από το σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου ή και το σταθμό μετρό της Ακρόπολης.

Φιλικά
Το ΔΣ της ΕΑΕ
www.astronomia.org.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top