Select Menu


Φαίνετε πως αποτελεί πάγια τακτική στην σημερινή μας κοινωνία οι πολιτευόμενοι να εξασφαλίζουν τον εξω-κοινοβουλευτικό τους βίο απο νωρίς. Έτσι μετά το λαμπρό παράδειγμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχαήλ Καρχιμάκη, και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος φρόντισε από τώρα για το μη κοινοβουλευτικό του μέλλον !

Διαβάζουμε από τον Δημήτρη Φωκιανό

Διαβάζω αυτές τις ημέρες στις εφημερίδες δημοσιεύματα για το Μουσείο Μπενάκη στη διοιίκηση του οποίου βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, καθώς η μητέρα του, Αιμιλία Γερουλάνου, είναι εγγονή του Αντώνη Μπενάκη.

Κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση

Ψάχνοντας όμως εγώ τι βρήκα (και σας το στέλνω); Στη Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου και το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου. Προφανώς είναι του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ.
Απορία: Πώς... βρέθηκε εκεί -και πότε- ο κ. Παυλόπουλος;;;


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top