Select Menu


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που γεννήθηκε το διαδίκτυο; Δηλαδή σε ποιο μέρος και συγκεκριμένα σε ποιο δωμάτιο οι ερευνητές που δημιούργησαν αυτόν τον νέο κόσμο εργάστηκαν και κατάφεραν να στείλουν το πρώτο email; Η απάντηση βρίσκεται στην άλλη άκρη του ωκεανού, στο UCLA του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στην αίθουσα Boelter Hall 3420.



Στη διπλανή φωτογραφία, βλέπουμε την αίθουσα 42 χρόνια πριν. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ήξερε ποια ήταν η αίθουσα που στέγαζε το εργαστήριο απ' όπου το πρώτο μήνυμα ARPANET εστάλη. Σήμερα διαπιστώθηκε πως ήταν η αίθουσα Boelter Hall 3420, και υπάρχουν σε εξέλιξη εργασίες για να την μετατρέψουν στη μορφή που είχε το 1969, καθώς και να τη διαφυλάξουν ως ιστορική. Η αίθουσα αυτή θα χαρακτηριστεί ως Πολιτιστική Κληρονομιά για το Διαδίκτυο και θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την 1η Ιουνίου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top