Select Menu

Δηλαδή κ. Πάγκαλε, εγώ διόριζα αβέρτα-κουβέρτα στο Δημόσιο πλεονάζον προσωπικό, για να βγαίνω βουλευτής;

Εγώ δημιουργούσα συνεχώς άχρηστες και ζημιογόνες εταιρείες του Δημοσίου και σπαταλούσα δημόσιο χρήμα; Εγώ έπαιρνα μίζες από τις προμήθειες φαρμάκων και ιατρικών υλικών; Εγώ έπαιρνα χρυσοφόρες προμήθειες από τη Ζίμενς; Εγώ έπαιρνα προμήθειες από τα δομημένα ομόλογα; Εγώ πλήρωσα στους εργολάβους σωρεία εκατομμυρίων, για να κτίσουν γήπεδα για τους αχρείαστους και δυσβάστακτους οικονομικά για μικρή χώρα Ολυμπιακούς Αγώνες; Εγώ δημιούργησα με τους μοναχούς το σκάνδαλο του Βατοπεδίου εις βάρος της περιουσίας του Δημοσίου;

Συνεπώς, είναι φανερό ότι την κύρια ευθύνη την έχει η εξουσία κ. Πάγκαλε. Οχι ότι και εγώ ο λαός δεν κάνω λαμογιές, όπως φοροδιαφυγή, πίεση για διορισμούς στο Δημόσιο, κτίσιμο αυθαιρέτων και πολλά άλλα ων ουκ έστιν αριθμός. Εγώ ο λαός έχω και μια άλλη ευθύνη κ. Πάγκαλε, την ευθύνη του ενεργού πολίτη, ο οποίος, όταν συμβαίνουν στη δημόσια ζωή τα μύρια όσα, δεν ξεσηκώνεται να απαιτήσει να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων και απρόσκοπτη λειτουργία των θεσμών».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top