Select Menu


Ο υπουργός Επικρατείας της "Μακεδονίας" Χαντί Ναζίρ δήλωσε πως νιώθουν την Τουρκία σαν μητέρα πατρίδα τους.Ο Ναζίρ δήλωσε χαρακτηριστικά «οι ευχές μας είναι για την μητέρα πατρίδα μας».

Ο υπουργός Επικρατείας της "Μακεδονίας" Χαντί Ναζίρ ο οποίος ήρθε στο Kırklareli για επαφές και επισκέφτηκε τον νομάρχη Muammer Muşmal στο γραφείο του. Ενώ αργότερα παρέστησε στο Συνέδριο Εμπορικής και Πολιτιστικής Συνεργασίας Kırklareli-"Μακεδονίας".

Ο Ναζίρ αφού σημείωσε ότι οι Τούρκοι οι οποίοι αποτελούν το 4% του πληθυσμού 2 εκατομμυρίων 200 χιλιάδων της χώρας είναι οι πιο πιστοί πολίτες δήλωσε «οι ευχές μας είναι για την μητέρα πατρίδα μας. Επιθυμούμε η Δημοκρατία της Τουρκίας να είναι πάντοτε μεγάλη και ισχυρή. Γιατί εμείς δεν μπορούμε να αντέξουμε ούτε 24 ώρες χωρίς τη μητέρα πατρίδα μας».

TRT-ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top