Select Menu

Συγκέντρωση και πορεία προς την Βουλή
Συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή -όπου και παρέδωσαν υπόμνημα στα κόμματα- από κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα σχετικά με τηνη κλιμάκωση, τόσο της βίας, όσο και της εγκληματικότητας

Συγκέντρωση και πορεία προς την Βουλή πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου δημοτικού διαμερίσματος Αθηνών, εκφράζοντας έτσι την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, την κλιμάκωση της βίας και την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στις 6 μ.μ. στην διασταύρωση Αγ. Μελετίου και Πατησίων και κατόπιν ξεκίνησε πορεία προς την Βουλή, περνώντας και από την πλατεία Βικτωρίας και την οδό Ιουλιανού.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την απουσία θεσμικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την μεγάλη συγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών εδώ και χρόνια στις περιοχές τους και ζητούν την πάταξη της εγκληματικότητας, και την εξάρθρωση των δικτύων της μαφίας καθώς και των συμμοριών που δρουν ανενόχλητα -όπως ισχυρίζονται- στην περιοχή.

Επίσης ζητούν να σταματήσει ο εγκλωβισμός μεταναστών και προσφύγων στην χώρα μας που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση με την συμφωνία «Δουβλίνο 2», να δοθεί η δυνατότητα από την κυβέρνηση στους μετανάστες να εγκαταλείψουν την χώρα νόμιμα εφόσον το επιθυμούν καθώς και να δοθεί πολιτικό άσυλο σε όσους είναι αποδεδειγμένα πολιτικοί πρόσφυγες και να πάψει αυτό το θέμα να το χειρίζεται η μαφία και η αστυνομία.Όλα τα παραπάνω καταγράφηκαν στο υπόμνημα που οι κάτοικοι παρέδωσαν στα γραφεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στην Βουλή.
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top