Select Menu

Το σχέδιο ήταν σαφές: Κατάργηση των εφοριών και δημιουργία φορολογικών ΚΕΠ σε κάθε πόλη και χωριό σχεδιάζει η κυβέρνηση, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σχεδιάζονται τα ΤΟΚ (Τοπικά Οικονομικά Κέντρα).

Οι εφορίες αλά «Καλλικράτης» περιλαμβάνονται στον διάλογο για το φορολογικό νομοσχέδιο, που επίσης προβλέπει την επανασύσταση και αναβάθμιση του ΣΔΟΕ και την κατάργηση των τελωνείων. Στόχος των ΤΟΚ είναι οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται για τις φορολογικές τους υποθέσεις και να ολοκληρώνουν τις υποθέσεις τους με μία υπογραφή.

Ο Καλλικράτης των ΔΟΥ θα πάρει τον δρόμο του, αν και...

πολεμήθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες και του οικονομικού επιτελείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εφορίες που θα καταργηθούν θα ξεπεράσουν ίσως και τις 60!

Το προσωπικό τους θα απορροφηθεί από παραπλήσιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, στον ίδιο νομό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εφαρμογή του σχεδίου θα είναι άμεση και θα λάβει χώρα πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.
madata.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top