Select Menu

Επιμένω: Το χείριστο που μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα είναι ότι την κυβερνά σήμερα ο …παγκοσμιοποιητής Γιώργος Π. Και τούτο σημαίνει ότι όχι μόνον θα μας καταστρέψει οικονομικά, με το πρόσχημα ότι έτσι θα μας σώσει από βέβαιη χρεωκοπία – εκδοχή που δεν ίσχυε και δεν ισχύει ούτε κατά διάνοιαν, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τον στρατηγικό ρόλο μας στο κέντρο ενός τριγώνου (Ευρώπη – Ασία – Αφρική) αλλά και τον πλούσιο και σπάνιο ορυκτό πλούτο μας και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο μας πιέζουν, μέσω Γιώργου Π., οικονομικά – αλλά, το χειρότερο, θα διαλύσει την Ελλάδα και συνάμα θα μας υποδουλώσει στον Σιωνισμό.

Είτε μέσω «Καλλικράτη» - «Καλιγούλα» είτε με ανίερες συμφωνίες (όπως αυτή η πρόσφατη με τον Εβραίο Μπ. Νετανιάχου που αφ’ ενός δίδει στο  Ισραήλ το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις στο Αιγαίο και αφ’ ετέρου να στείλει σε νησιά ΜΑΣ τους δύστυχους Παλαιστίνιους της Γάζας), είτε με την γνωστή σε όλους πλέον συνεκμετάλλευσι των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους, είτε με την περιβόητη «Μακεδονία του Αιγαίου» που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί με τους οποίους ο Γιώργος Π. ΗΔΗ συμφώνησε στο όνομα, πράγμα που σημαίνει την απαρχή της υλοποιήσεως του στόχου τους.

Για να μην αρχίσω πάλι να γράφω για το πρόβλημα που μας περιμένει και στην Θράκη, καθώς ο… πεφωτισμένος, συγκεκριμένος ηγέτης του Ελληνικού Εθνους  έχει ήδη αφήσει τους Τούρκους να αλωνίζουν σε Αυτήν και είναι θέμα χρόνου η άλωσί της. Για να μην μιλήσω και για την (υπόλοιπη) Ηπειρο που, ως γνωστόν, μέσω εκείνης της ανοησίας περί τσάμηδων (που πιάνει, όμως, στην ευνουχισμένη πολιτικά και εθνικά δική μας κυβέρνηση) καλλιεργούν οι Αλβανοί, εδώ και αρκετά χρόνια. Για να μην μιλήσω και για την Κρήτη που ορέγονται εδώ και καιρό οι Ιουδαίοι και περιμένουν πώς και τι το Δημοψήφισμα των Κρητών (…του χρόνου που συπληρώνονται 100 έτη από την προσάρτησι της Κρήτης στην Ελλάδα) για να εμφανιστούν (οι Ιουδαίοι) ως επικυρίαρχοι.

Δεν υπήρχε καταλληλότερος πολιτικός άνδρας στον Τόπο, από τον ανεκδιήγητο Γιώργο Π., του οποίου το θολωμένο μυαλό από ωρισμένες νεοεποχίτικες αρρωστημένες σκέψεις περί παγκοσμιοποιήσεώς μας – την ώρα που όλες, μα όλες οι γειτονικές μας χώρες σφίγγονται στο είναι τους – συντείνει ιδιαιτέρως  για την υλοποίησι των ιταμών σχεδίων κάθε εχθρού της Ελλάδος. Και πρωτίστως των Ιουδαίων και των Τούρκων που ανέκαθεν καραδοκούν.

Δεν υπήρχε καταλληλότερος, για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ μας από τον Γιώργο Π., του οποίου οι αναστολές σχετικώς με την έννοια «Εθνος» βρίσκονται σε  πλήρη αναστολή!… Και σαφέστατα εξεδηλώθη, προσφάτως, στη συνέντευξη που παρεχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα «Christian Science Monitor»  (έχω χιλιογράψει επ’ αυτού) όπου ο …πεφωτισμένος αυτός Πρωθυπουργός (δυστυχώς) επιβεβαίωσε και επισήμως ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξι Ελληνικού Εθνους κράτους και ότι ενεργεί για λογαριασμό της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης.

Τονίζω ότι ο  Γιώργος Π. δεν έχει ούτε την ικανότητα να είναι… «κακός» με την φιλοσοφική και πολιτική έννοια της λέξης. Είναι κάτι χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο. Είναι ένας παραπαίων στο χάος  άνθρωπος με τις διάφορες βλακείες περί Διεθνισμού και Παγκοσμιοποίησης να του γυρίζουν στο κεφάλι και ακριβώς σε αυτό ποντάρουν οι εποφθαλμιούντες στον εθνικό πλούτο και τα εδάφη μας προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού (εννοώ οι Τούρκοι και Σιωνιστές). Είτε μέσω ΔΝΤ, είτε μέσω Νετανιάχου, είτε μέσω Σκοπιανών και Τούρκων – αν και οι τελευταίοι έχουν δικό τους σχέδιο εναντίον μας, αλλά πολλές φορές συμβαδίζουν με τους προαναφερθέντες επίδοξους επικυρίαρχους μας.

Ακριβώς επειδή το δοχείο – εγκέφαλος του Γιώργου Π. είναι ένα καζάνι στο οποίο ακόμη και οι έννοιες «παγκοσμιοποίησις» και «Νέα Τάξις» δεν είναι ξεκαθαρισμένες, αλλά συνεχώς ανακατεύονται και με διάφορες άλλες άσχετες και αρρωστημένες σκέψεις και εμπνεύσεις  οι επιβουλευόμενοι την εθνική μας οντότητα, φρόντισαν και του τοποθέτησαν μια ολόκληρη ομάδα «συμβούλων» (όλοι είναι Εβραίοι, προσέξατε το αυτό) στο πλευρό του.

Στην αρχή με την δικαιολογία των «επικοινωνιολόγων» σε ένα ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια  και προ ημερών απ’ ευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου παρακαλώ. Είκοσι τον αριθμό Εβραιοσυμβούλους, οι οποίοι θα επιβλέπουν  ακόμη και τους Υπουργούς μας αν επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ – ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι. Φυσικά και πρωτίστως στον ίδιο τον Γιώργο Π., τον …πεφωτισμένο!

Παρακαλώ όποιον αναγνώσει και δεχθεί τις θέσεις μου αυτές να τις διαβιβάσει και σε άλλους Ελληνες, οι οποίοι ανυποψίαστοι, ίσως, δεν έχουν αντιληφθεί το κακό που μας βρήκε και το χείριστο που έρχεται. Για να είναι, τουλάχιστον, όσο περισσότεροι Ελληνες  γνώστες της συγκεκριμένης συμφοράς μας.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Υ.Γ. Πολλοί πιστεύουν ότι η σύφιλις είναι νόσος μόνον αφροδίσιος. Προσωπικά, όμως, πιστεύω, ότι αφορά και στο μυαλό. Εννοώ ότι υπάρχει και η ΝΟΗΤΙΚΗ τοιαύτη ασθένεια και παρατηρείται, στις ημέρες μας, σε όσους πιστεύουν στην παγκοσμιοσιωνιστική «θεωρία» με πυρήνα την αντίληψι ότι ο κόσμος επλάσθη για να κυβερνηθεί ακριβώς από μια ομάδα συμφεροντολόγων – σιωνιστών που θα ελέγχουν,  θα καταδυναστεύουν τους πάντες. Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον η πολυσυζητημένη, σήμερα, «παγκοσμιοποίησις» είναι προϊόν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΣΥΦΙΛΕΩΣ!..
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top