Select Menu

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εφημερίδα το “Ποντίκι”, σε έρευνά της, παρουσιάζει σήμερα σειρά στοιχείων που αποδεικνύουν ότι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών είναι εγγεγραμμένοι μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και σοβαρά και αφορούν, εκτός των άλλων, στην αξιοπιστία της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, την οποία το υπεύθυνο Υπουργείο Εσωτερικών και ο κ. Ραγκούσης οφείλουν να εγγυώνται και να διαφυλάσσουν.

Η ΝΔ, δια του Προέδρου της, πολλές φορές, έθεσε το θέμα των όρων και των προϋποθέσεων της συμμετοχής των μεταναστών σ’ αυτές τις εκλογές, επισημαίνοντας την επιπολαιότητα, αλλά και τις σκοπιμότητες που συνοδεύουν αυτή την κυβερνητική επιλογή.

Το θέμα που φέρνει στο “φως” η εφημερίδα το ”Ποντίκι” καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό της κυβέρνησης για το αδιάβλητο της διαδικασίας εγγραφής μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους, επιβεβαιώνει τις ενστάσεις της ΝΔ και πολλαπλασιάζει τα ερωτηματικά για τη σπουδή με την οποία το Υπουργείο Εσωτερικών αναγνώρισε δικαίωμα συμμετοχής των μεταναστών σ’ αυτές τις εκλογές.

Ο κ. Ραγκούσης οφείλει άμεσα, όχι μόνο να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδος, αλλά και να ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για το σύνολο των εγγεγραμμένων μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους όλων των Δήμων της χώρας».

Αντιγράφω από “το ποντίκι” σελ. 12:
“…κατόπιν, αυτών, είναι βέβαιο πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι οι εκλογικοί κατάλογοι που έχει εκδώσει
το υπουργείο και έχουν αναρτήσει οι νομαρχίες περιέχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ με παραποιημένα στοιχεία…”

 
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top