Select Menu


Το ξεπούλημα της Ελλάδος είναι άνευ προηγουμένου.

Το ανθελληνικό κράτος σε συνεργασία με την εκκλησία, τους Εβραίους και τους Τουρκους, έχει φροντίσει ιδιαίτερα για αυτό το εθνικό ξεπούλημα.
Μετά το πούλημα της Κύπρου, των Ιμίων, της Ίμβρου, της Τενέδου, της Βορείου Ηπείρου, το ζήτημα με το όνομα Μακεδονία κλπ κλπ, σειρά έχει η δυτική Θράκη.

Αναρωτιέμαι πόσοι απο εσάς γνωρίζετε ότι στην Ελληνική βουλή έχουμε και πληρώνουμε εγώ και όλοι εσείς ΤΟΥΡΚΟΥΣ βουλευτές;

Βουλευτές που πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να να κραυγάζουν ανθελληνικά παραληρήματα...

Αλλά που να τα ξέρει ο Ελληνικός λαός άραγε αυτά που αποσιωπούνται επιμελώς από παντού;;;;

Οπλιστείτε με υπομονή και όσο κουράγιο σας έχει απομείνει πλέον, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και διαβάστε τις ποιο ουσιαστικές δηλώσεις των Τούρκων πρακτόρων και βουλευτών (υποψηφίων και εκλεγμένων) της Ελληνικής Βουλής.

*ΟΡΧΑΝ ΧΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΗΜ*
Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. στην Ξάνθη είπε:

«ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ». (ΣΗΜ: Και προσοχή. Δεν λέει Μουσουλμανική μειονότητα όπως λέγανε όλοι ως σήμερα, αλλά λέει ξεκάθαρα για Τούρκους, όπως και ο ίδιος άλλωστε δεν ντρέπεται να δηλώσει Τούρκος. Τα ακούς μακάκα Κωστάκη; Τα ακούω να λες.)

Μεταξύ άλλων λέει: «Από το 1983 συμμετέχω στα κοινά της τουρκικής μειονότητας. Επί 24 συνεχόμενα χρόνια δίνω αγώνα για την τουρκική Ένωση Ξάνθης. Επιπλέον δίνω αγώνα για να αναγνωριστεί η Τουρκική Ένωση Γυναικών Ροδόπης. Την τουρκική ένωση Ξάνθης και αυτή των γυναικών τις εκπροσωπώ και τις υπερασπίζομαι στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.»

*ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΙ*
Εξελέγη Βουλευτής Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 δήλωσε:

«Εδώ και 8 χρόνια ασκώ την ιατρική. Εκτός τούτου, ήμουν για 5 χρόνια πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Έως σήμερα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της μειονότητας, είτε ως νομαρχιακός σύμβουλος είτε ως δημοτικός. Σήμερα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ξάνθης, και θα ήθελα να τονίσω πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να εκλεγεί ένας τουλάχιστον τούρκος βουλευτής. Αν εκλεγώ σας υπόσχομαι να εκπροσωπήσω επάξια την τουρκική μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής Θράκης.».

«Εμάς ως Πομάκους Αθίγγανους και ως Τούρκους θέλουν να μας χωρίσουν. Σήμερα το βράδυ από εδώ αποδοκιμάζω την πολιτική νοοτροπία που θέλει να μας χωρίσει. Εμείς σε αυτά τα χώματα γεννηθήκαμε Τούρκοι και μέχρι την τελευταία μας πνοή θα ζήσουμε ως Τούρκοι. Αυτό κανείς ό,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να το αλλάξει.

Η κυβέρνηση στο θέμα του αυτοπροσδιορισμού των Τούρκων της Δυτικής Θράκης έχει μία πολιτική που πρέπει να αλλάξει. Εμείς θα κάνουμε το παν για να την αλλάξουμε. Ήρθε ο καιρός της αλλαγής. Η κυβέρνηση ασκεί λανθασμένη πολιτική στη μειονότητά μας και αυτή την πολιτική πρέπει να εγκαταλείψει. Σε αυτό το σημείο όσον αφορά την φύλαξη της τουρκικής ταυτότητάς μας δεν θα κάνω καμιά υποχώρηση. Στη Ξάνθη οι Τούρκοι δεν θα μείνουν χωρίς βουλευτή. Τις τελευταίες ημέρες το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι, δικαίωμα που έχετε κι εσείς, το άσκησα στα ΜΜΕ και είπα πως είμαι Τούρκος. Αμέσως είπαν πως ένας Τούρκος δεν μπορεί να μπει στην Βουλή. Αυτό όμως δεν θα το αποφασίσουν εκείνοι αλλά εσείς. Στις 17/9, Τούρκος βουλευτής στην Ελληνική Βουλή θα μπει.

Αγαπητοί μουσουλμάνοι Τούρκοι του Εχίνου, εγώ δεν απευθύνομαι μόνο σε εσάς, αλλά σε όλους τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης. Όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά και για τους Τούρκουςτης Ροδόπης είμαι απαραίτητος.

Τι λέγανε;

Ο Τούρκος δεν μπορεί να πάει στη Βουλή,
Εγώ όμως τους απαντώ πως έρχεται με φόρα».

*ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ*
Ψευδομούφτης Ξάνθης μεταξύ άλλων είπε:

«Θα σας πω κάτι που με πληγώνει. Στην Κομοτηνή σήμερα ένας αξιωματούχος της δυτικής Θράκης μου είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε τούρκο βουλευτή. Αυτό με πλήγωσε γιατί γίναμε τόσο προβλέψιμοι. Δεν φτάνει που μας αποκωδικοποίησαν οι γκιαούρηδες, μας κοροϊδεύουν και οι δικοί μας. Για να μη βγάλουμε τούρκους βουλευτές κάνουν πλάτες στον Σγουρίδη και στον Κοντό. Πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους χριστιανούς. Ας ψηφίσουμε Τούρκο και ας είναι ο χειρότερος! Μην κάνετε προπαγάνδα στους τούρκους υποψήφιους. Άλλωστε τι έχει κάνει για σας ο πραγματικός εχθρός, ο χριστιανός υποψήφιος… Αυτό που πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας είναι ότι ο Τούρκος μόνο με Τούρκο μπορεί να γίνει φίλος».

«Εγώ πολιτικός δεν είμαι και δεν ήρθα εδώ για να ασκήσω πολιτική. Με ρωτούν όμως: Εσύ χότζα μου τι χρώμα είσαι; Τους δείχνω το λευκό της κεφαλής μου αλλά κάτω από αυτό το λευκό έχω μυαλό και μάλιστα ένα μυαλό που ταιριάζει σε τούρκο μουσουλμάνο της Δυτικής Θράκης

Η παρουσία μου εδώ σηματοδοτεί την υποστήριξη στους δύο Τούρκους βουλευτές που έχω δίπλα μου. Η παρουσία μου εδώ συμβάλει στο να πάνε τα δύο αδέφια μου Τούρκοι στη Βουλή».

και συνεχίζει...

«αν δεν βγει (κανένας από τους δύο) κι έχω δώσει την ψήφο μου σε αυτόν που δεν έχει κάνει περιτομή, τότε η νηστεία μου, η προσευχή μου και το κοράνι που διάβαζα θα έχουν γίνει άσκοπα. Σε αυτόν που είναι από την ψυχή μας, το αίμα μας, αυτός που είναι δικός μας, ομοεθνής μας Τούρκος μουσουλμάνος σε αυτόν να δώσουμε την ψήφο μας. Μουσουλμάνος να είναι, Τούρκος να είναι κι ας είναι άπό λάσπη"»

*ΟΡΧΑΝ ΑΧΜΕΤΟΓΛΟΥ*
Πρόεδρος (ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ με απόφαση του Αρείου Πάγου) Τούρκικης Ένωσης Ξάνθης είπε:

«Όλοι οι σύλλογοι μας, τα ιδρύματα μας, οι αιρετοί άρχοντές μας, οι εφημερίδες μας δουλεύουμε για το σύνθημα "τουρκική ψήφος σε Τούρκο". Αυτό το σύνθημα στις 16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Σε αυτές τις εκλογές οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης θα πρέπει να εκλέξουν τόσους βουλευτές όσοι αναλογούν στον πληθυσμό μας.».

*ΑΜΠΤΟΥΛΑΡΙΦ ΝΤΕΝΤΕ*
δημοσιογράφος δήλωσε:

«30 χρόνια από το 1974 μέχρι το 2004, αν δείτε το πώς κατανέμονται οι τούρκικοι ψήφοι της Ξάνθης, θα διαπιστώσετε ότι έχουν μειωθεί δραματικά.
Το 2004 φτάσαμε στην κορυφή δίνοντας 12,000 ψήφους στους μειονοτικούς υποψηφίους μας.
Δηλαδή από τους 33,000 ψήφους μόνο τους 12,000 δώσαμε στους μειονοτικούς. Δώσαμε 21,000 ψήφους στους ρωμιούς. 30 χρόνια επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Δηλαδή τουρκική ψήφος στον τούρκο, αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε τη δίνουμε στο γκιαούρη.

Τουλάχιστον εγώ μπορώ να μεταχειριστώ τη λέξη γκιαούρης. Ο μούφτης όμως όχι! Εδώ και χρόνια δίνουμε στους ρωμιούς ψήφους και μάλιστα σε ποιους τις δίνουμε; Τις δίνουμε στο Σγουρίδη ο οποίος είχε προστατεύσει το μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκίας, τον αρχηγό του ΡΚΚ, Οτσαλάν. Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει χριστιανό! Θαυμάζω το ΡΚΚ ξέρετε γιατί;

Διότι έχουν βάλει ένα στόχο και τον ακολουθούν πιστά. Εάν κάποιο μέλος λοξοδρομήσει το δέρνουν.
Στα δικά μας τα χωριά ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν τους γκιαούρηδες. Γιατί λοιπόν δεν τους απομονώνουμε κοινωνικά για να δούμε αν θα τολμήσουν για το Σγουρίδη, για τον Κοντό και για το μ....ί της μάνας τους!».

«Ένας ανεξάρτητος υποψήφιος ή μια λίστα υποψηφίων αποτελεί την εναλλακτική λύση. Ακόμη και αν πάρει 500 ψήφους θα αποτελεί επιτυχία καθώς θα θορυβήσει την Ελληνική κοινή γνώμη. Θα δημιουργηθεί η πρώτη ύλη. Οι 500 ή 100 ή 150 που θα ψηφίσουν ανεξάρτητο βουλευτή θα αποτελέσουν την ζύμη που αργότερα θα μετατραπεί στη βάση ενός πολιτικού κόμματος.
Εγώ θαυμάζω τους 10.000 μακεδόνες της Φλώρινας που έχουν δημιουργήσει δικό τους κόμμα. Σήμερα από το βαθύ κράτος της Ελλάδας ως τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια ακονίζεται τέτοιο μαχαίρι ενάντια μας που δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Στην Αθήνα επισκέφτηκα το υπουργείο Εξωτερικών και μίλησα με τον ιδιαίτερο της κ. Ντ. Μπακογιάννη.
Όταν επέστρεψα στην Ξάνθη μου τηλεφώνησε ο Ε. Στυλιανίδης και με ρώτησε τι γίνεται στην Ξάνθη.
Του είπα πως η μειονότητα θέλει να είναι στο πλευρό των 2 μεγαλυτέρων κομμάτων και να βγάλει μειονοτικό βουλευτή. Αυτή είναι η επιθυμία μας. Το σύστημα 3 χριστιανοί υποψήφιοι, ένας μειονοτικός δούλεψε επί 25 χρόνια. Σε τρεις εκλογικές διαδικασίες βγάλαμε βουλευτή και σε 5 αποτύχαμε. Αυτό είναι δικό μας λάθος. Δεν φταίτε εσείς γι αυτό. θέλω να μας δώσετε μια ευκαιρία ώστε να εκλέξουμε βουλευτή.

Εάν επιμείνετε στο σύστημα 3 χριστιανοί υποψήφιοι και 2 μειονοτικοί είναι σαν να μας απαγορεύετε να βγάλουμε βουλευτή. Εάν όμως ξεκινήσουμε μια αρνητική προπαγάνδα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αυτό θα φτάσει μέχρι την Κομοτηνή.

Αναλογιστείτε λοιπόν πως αν χάσει η ΝΔ 1000 ψήφους από την Κομοτηνή δεν θα μπορείτε να βγάλετε 2 βουλευτές. Αυτά που του είπα τον ανησύχισαν και τηλεφώνησε στον ιδιαίτερο του πρωθυπουργού κ.Γ. Αγγέλου. Του είπε πως η Ξάνθη έχει πρόβλημα με την κεντρική απόφαση που πήρε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αγγέλου απάντησε στο κ. Στυλιανίδη ότι το γνωρίζει αλλά ο πρωθυπουργός δεν ασχολείται με αυτό. Αυτό το ζήτημα το εξετάζει ο κ. Ζαγορίτης και ο κ. Αθανασάκης. Τον προέτρεψε να μιλήσει με τον γραμματέα του κόμματος κ. Ζαγορίτη όπως κι έκανε. Ο κ. Ζαγορίτης κατάλαβε το σημαντικό της υπόθεσης, δενσμεύτηκε πως θα στείλει έναν εκπρόσωπο για να δει από κοντά τι συμβαίνει και να αποφασίσουν για το τι θα κάνουν. Πραγματικά ήρθε ο Δ. Δαρνάκας, ο εκπρόσωπος Β. Ελλάδας του κόμματος, έκλεισε λίστα υποψηφίων Κομοτηνής, είδε τον κ. Σαΐτ Ερντογάν και στο τέλος συναντήθηκε με εμένα. Έδειξε να καταλαβαίνει τι γίνεται στην Ξάνθη και μου ζήτησε να του γράψω μια αναφορά για να την διαβιβάσει στον κ. Ζαγορίτη. Τη Δευτέρα ο κ. Ζαγορίτης είχε την αναφορά στα χέρια του. Στις εκλογές του 2000 οι μειονοτικοί υποψήφιοι πήραν μόνο 12.000 ψήφους.
Το 2004 πήραν 17.000 ψήφους που σημαίνει ότι τους αύξησαν κατά 5.000. Αυτό τι θα πει; Πως τα 2 αδέρφια μου (σ.σ.Μπουρχάν Μπαράν, Τουρκές Χατζημεμίν) με τον κοινό τους αγώνα βάλανε την μειονοτική προπαγάνδα πάνω από την κομματική. Αυτή η προπαγάνδα αποτέλεσε την αιτία ώστε 5.000 ψηφοφόροι να εγκαταλείψουν τους ρωμιούς υποψηφίους και να επιστρέψουν στους τούρκους".».

Αυτά λέει ο τούρκος πράκτορας Ντέντε αλλά ξεχνά να πει πολλά, γιατί κάνει καλά την δουλειά του. Δεν μας λέει λοιπόν για τους ετεροδημότες που κουβάλησε από την τουρκία και για τη συνεργασία του με το βαθύ κράτος της Τουρκίας, από όπου παίρνει εντολές ,και για την στενή του συνεργασία με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή που το επέκτεινε κι όλας

*ΣΑΙΦ ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ*
Μέλος τουρκικής ένωσης Ξάνθης:

«Όλοι είμαστε ένα, τι ευτυχία να λες ότι είσαι Τούρκος!».

Να προσθέσουμε στα παραπάνω ότι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη απαίτησαν να... λογοκρίνουν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, τον Απόστολο Κακλαμάνη και να τους ζητά την έγκρισή τους πριν καταθέσει ερωτήσεις για τη Θράκη και για θέματα της μειονότητας, όπως και οι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Και για μην νομίζει κάποιος οτι τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας τα παραπάνω, παρακολουθήστε τις δηλώσεις των εδώ:






Εμείς το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε έιναι ότι Εθνική ταυτότητα οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης έχουν, και αυτή είναι η Ελληνική, αλλα κάποιοι προφανέστατα θέλουν να το παραβλέψουν αυτό.

Φυσικά, η δουλειά των παραπάνω βουλευτών και μή, είναι να αμφισβητούν αδιαλλείπτως την Ελληνική κυριαρχία στην περιοχή, αλλά οι δημόσιες δηλώσεις τους αποτελούν καθαρή πρόκληση αλλά και παραίνεση προς εκείνους που εργάζονται συστηματικά για την αποδιάρθρωση και για την δημιουργία των «κατάλληλων προϋποθέσεων» έτσι ώστε να τεθεί (κάποια στιγμή) εθνοτικό ζήτημα στη Θράκη.

Σαφέστατα οι εν λόγο κύριοι γνωρίζουν τις Διεθνείς Συνθήκες και σίγουρα έχουνε υπόψιν τους την Συνθήκη της Λοζάνης (προσωπικά είμαι βέβαιος πως την γνωρίζουν καλύτερα από όλους εμάς, και ίσως καλύτερα και από τους Έλληνες που είναι αρμόδιοι για την περιοχή).

Οι πρόκλησεις αυτές, όσοι έχουνε ασχοληθεί λίγο με το θέμα γνωρίζουνε πολύ καλά ότι δεν είναι οι τελευταιές από την πλευρά των επίσημων οργάνων της Άγκυρας, αλλά ούτε και οι πρώτες.

Αλωνίζουν ελεύθερα στη Θράκη, λοιπόν, τα μισθωμένα όργανα της Άγκυρας και σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, δημοσίως, προπαγανδίζουν και προκαλούν το Αθηνοκεντρικό Ελληνικό κράτος και την ανύπαρκτη Ελληνική κυβέρνηση.

Και γιατί να μην το κάνουν, όταν γνωρίζουν πως οι προτεραιότητες των Ελλήνων υπευθύνων (πολιτικών και μη) βρίσκονται σε άλλους τομείς και άλλες περιοχές;

Γιατί να μην προκαλούν κάποιους οι οποίοι υποχωρούν μπροστά και στις πιο απίθανες αιτιάσεις της Τουρκικής πλευράς;

Οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν καλά. Το θέμα είναι στο τι γίνεται από τη δική μας πλευρά και ως πότε θα ισχύει το καθεστώς της πλήρους ασυδοσίας και του εξόφθαλμου εμπαιγμού των Ελλήνων και του Ελληνισμού της περιοχής… Ως πότε;

Δυστυχώς , η Θράκη καθώς φαίνεται είναι πολύ μακρυά και η Αθήνα από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν δίνει φράγκο!

Προτιμά να παίζει παιχνιδάκια με τους πράκτορες και να γίνεται έρμαιο στα χέρια του τουρκικού προξενείου και της γραμμής που δίνει η Άγκυρα.

Έτσι η Άγκυρα εκπροσωπείται πλέον στην Ελληνική Βουλή και όσο πάει θα αυξάνει και το ποσοστό της.

Και η Θράκη μας υποχείριο Τούρκων βουλευτών που οραματίζονται τον Εχίνο ως Νέα Δαρδανέλια να υποστηρίζονται απο τα μεγάλα κόμματα που έχουν καταπιεί την γλώσσα τους όσον αφορά τις επιλογές τους αλλά και που αν μιλήσουν θα είναι μόνο για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Ευτυχώς για εμάς που και πού υπάρχουνε μερικές αναλαμπές μέσα στο θολό αυτό τοπίο που φωνάζουν για να εισακουστούν απο την πολιτεία, μάταια όμως...

Το ποιό πρόσφατο παράδειγμα ήταν η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, που δεν υπέκυψε επί μήνες στις πιέσεις του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, μέχρι που υπέστη επίθεση και ξυλοδαρμό από μουσουλμάνο παρακρατικό.

Αναρωτιέμαι όμως πόσους ανθρώπους έχουμε στην Ελλάδα σαν την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου; Πέντε; Δέκα; Ίσως λέω και πολλούς!

Τι κάνει το ελληνικό κράτος γι’ αυτούς;

Τους αποσπά για να μην διαταράσσουν τα Τουρκικά όργανα και την δράση τους και κατα αυτό τον τρόπο να σιωπήσουν, να ξεχάσουν.

Τώρα που η Χαρά δε μένει εκεί πάνω..
Τώρα που τα παιδιά της τη βλέπουν στα όνειρά της...
Κάποιοι μεγάλοι δάκρυσαν γιατί η Ελλάδα πληγώνει πάντα τα παιδιά της..

Εμείς όμως δεν ξεχνάμε...δεν σιωπούμε...


Λόγιος Ερμής ϶ϵ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top