Select Menu


Πρίν λίγη ώρα δημοσιέυθηκε στο Protagon, του Σταύρου Θεοδωράκη ένα άρθρο σχετικά με την σοβαρότατη υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας της βουλευτού Στ. Ξουλίδου.

Το εν λόγο σύντομο άρθρο  αναφέρει τα εξής:
Στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα, βρίσκεται από σήμερα το πρωί, το mail μέσω του οποίου, στέλεχος της Ν.Δ. πλησίασε την Σταυρούλα Ξουλίδου και της πρότεινε να εξαγοράσει την ψήφο της για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Στο mail, ο νεοδημοκράτης πρίγκηπας, ζητάει μάλιστα από την κυρία Ξουλίδου 20.000 ευρώ, προκειμένου να εκταμιεύσει τα χρήματα, που προέρχονται από την περιουσία του πατέρα του (που είναι ο έκπτωτος Βασιλιάς της χώρας) και τα οποία έχουν δεσμευτεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους. 
«Χρησιμοποίησαν έναν Νιγηριανό Πρίγκηπα για να δείξουν ότι το εννοούν. Αν μου πρότεινε το ίδιο Έλληνας νεοδημοκράτης, θα έμπαινα σε υποψίες, αφού κανένας τους δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το ποσό, χωρίς να το κρατήσει για λογαριασμό του», δήλωσε στον εισαγγελέα η κα Ξουλίδου. 
Τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, συνόδευσε και ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, που σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ακρίβεια των καταγγελιών, αφού έχουν δημοσιευθεί στο internet.
Μάλιστα υπάρχει και εικόνα με το επίμαχο email που επικαλείται το εν λόγο άρθρο...


Όπως αντιλαμβάνεστε το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά, με διαφόρων ειδών υποτιμητικά σχόλια για την βουλευτή Στ. Ξουλίδου και τους ΑΝΕΛ, όπως και για το θέμα της δωροδοκίας γενικότερα, καθώς ο περισσότερος κόσμος ως συνήθως δέχεται αμάσητο ότι του σερβίρουν.

Και γιατί το λέμε αυτό;

Μα γιατί στο τέλος του άρθρου και πολύ κάτω απο το κείμενο έχει μια μικρη, πολύ μικρή σημείωση...
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Ο λόγος σύνταξης του εν λόγο κειμένου είναι παραπάνω απο προφανής και δεν είναι άλλος απο το να μειώσουν την σοβαρότητα του θέματος.

Άλλωστε ο Σ.Θεοδωράκης είναι χρόνια στο κουρμπέτι, και ξέρει απο προπαγάνδα....

www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top