Select Menu


Την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας συναντούσε κρυφά τους νταβατζήδες της πατρίδας μας Rothschild,  τα εγχώρια τσιράκια του, απαντούσαν σε συμπολίτη μας σχετικά με προσφυγή που είχε καταθέσει για την αδυναμία πληρωμής φόρων, αποκαλύπτοντας μας πόσο προσεκτικά έχουν προνοήσει οι τοκογλύφοι για τα πάντα! 

Ακολουθεί αυτούσια η πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση:

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

Στις 27 Σεπτεμβρίου είχα καταθέσει προσφυγή (βλέπε εδώ) σχετική με τους φόρους που μου επιβάλλουν για μηδενικό καθαρό εισόδημα. Όλο μου το εισόδημα από ενοίκια καταλήγει σε πληρωμή δανείων ... τα οποία φυσικά γνωρίζει η Ανεξάρτητη κι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Αρχή Δημοσίων Εσόδων καθώς χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα δάνεια για να αυξήσει τους επιβαλλόμενους φόρους...ως τεκμήρια.  

Μου απάντησαν λοιπόν μετά από 4 μήνες ακριβώς ότι με απόφαση του αγαπημένου μας Συμβουλίου της Επικρατείας το κράτος για να αυξήσει την φορολογητέα ύλη και να κατανείμει ΔΙΚΑΙΑ τα φορολογικά βάρη (η συγκινητική μπούρδα πάντα έτοιμη κάτω από τη γλώσσα) μπορεί να απαιτεί μετρητά , φόρους δηλαδή , για την απλή κατοχή ενός ακινήτου ή και για τις δαπάνες!


Πρακτικά μου λέει ...« ρευστοποίησε ένα ακίνητο κι αν δεν το κάνεις θα το κάνουμε εμείς με εντολή κατάσχεσης» ...Όπως το κράτος σκοτώνει τη Δημόσια Περιουσία για να ξεπληρώσει τα εικονικά δάνεια που πήραμε...

Το Σύνταγμα όμως λέει ότι πρέπει να φορολογούμαστε με βάση τη φοροδοτική μας ικανότητα και ταυτόχρονα επιτρέπει την φορολόγηση ΧΩΡΙΣ να τη συναρτά με το εισόδημα. 


Βλέπετε πόσο πονηρά το έστησαν; 

Επειδή μας κυβερνούν μαφιόζοι της τοκογλυφίας ... εννοείται ότι αποκτά προτεραιότητα η δευτερεύουσα διάταξη του Συντάγματος που ΔΕΝ συναρτά τους φόρους με το εισόδημα ... κι έτσι πέτυχαν ...να επιβαρύνουν με φόρους τη μισή Ελλάδα που ΔΕΝ είχε φοροδοτική ικανότητα...και που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν μπορεί να πληρώσει τους «ΔΙΚΑΙΑ» κατανεμημένους φόρους.

Αυτοί που ΔΕΝ μπορούν να πληρώσουν λόγω ανέχειας επιβαρύνονται επιπλέον με εκδικητικά κι εξοντωτικά πρόστιμα ώστε να φτάσουν στα όρια της απόγνωσης κάτι που αποδεδειγμένα προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες.

Ηρεμήστε όμως ...Όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου που υπαγορεύεται από τους τοκογλύφους και ποτέ από τον λαό.

Η στέγη , το βασικότερο αγαθό μετά την τροφή ... άρχισε να υπολογίζεται ως κατοχή μετρητών στην τράπεζα και αυξάνονται συνεχώς οι σχετικοί φόροι ενώ μειώνεται σταθερά η αξία της.

Να πληρώσει κανείς φόρο επί της ανόδου της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου μπορεί να θεωρηθεί λογικό.

Να πληρώνει όμως συνεχώς αυξανόμενους φόρους για συνεχώς απομειούμενη αξία του ακινήτου είναι κλασική κι αρχαία τοκογλυφική μέθοδος αρπαγής ιδιωτικής περιουσίας.

Αγοράζεις ένα ακίνητο με δάνειο ... που σημαίνει ότι το πληρώνεις παραπάνω από όσο αξίζει και το Κράτος ...σε φορολογεί αρχικά απλά και μόνο γιατί μπορείς να πληρώνεις το δάνειο και μετά σε φορολογεί και για την καθαυτού κατοχή του ακινήτου με εικονική «αντικειμενική» αξία ... ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις καν την πλήρη κυριότητα.

Αντί λοιπόν οι τοκογλύφοι να αρπάζουν τις περιουσίες μας αυτοπροσώπως και να στοχοποιούνται ...φορτώνουν εικονικά χρέη στα κράτη όπου ελέγχουν τις κυβερνήσεις , τα κράτη κατάσχουν τις περιουσίες , τις μεταβιβάζουν στα ταμεία τύπου ΤΑΙΠΕΔ κι από εκεί μαζικά τα ακίνητα καταλήγουν χωρίς κόστος στα χέρια των αρπακτικών.

Χωρίς να ξέρουμε καν το όνομά τους, χωρίς να κατανοήσει κανείς ποιος πραγματικά κινεί τα νήματα θα αρπάξουν τα σπίτια μας ...κι εμείς θα αρκεστούμε να βρίζουμε τους κλόουν που οι τηλεοράσεις μας συστήνουν ως «Πρωθυπουργούς» και «Υπουργούς» .

2000 χρόνια διωγμών που υπέστησαν οι τοκογλύφοι γι' αυτή ακριβώς την πρακτική αρπαγής των περιουσιών με τα παρασιτικά επαγγέλματα της τοκογλυφίας ...τους έχουν κάνει επιστήμονες στην παραλλαγή κι απόκρυψη.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top