Select Menu


Η κόντρα Μαξίμου-Γεωργιάδη σχετικά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έβγαλε λαβράκι καθώς μας αποκάλυψε για ακόμη μια φορά, το πώς οι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες μας ταϊζουν μπόλικο επαναστατικό σανό ώστε την ίδια στιγμή σε κρυφές συναντήσεις να μας περάσουν ακόμα περισσότερες αλυσίδες, για να δουλεύουν δούλοι στους Rothschild μέχρι και τα τρισέγγονά μας!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εδώ και μέρες ζητούσε απαντήσεις για το ταξίδι που έκανε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τις 27/1 έως τις 30/1. Τις απορίες του μάλιστα τις εξέφρασε έντονα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά στον ΣΚΑΙ.



Μέσω non parer το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη και επιβεβαίωσε ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μετά την Σύνοδο των ηγετών του Νότου στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας δεν επέστρεψε απευθείας στην Αθήνα, αλλά έκανε στάση στο Παρίσι. Αν όμως διαβάσουμε το non-paper βλέπουμε ότι ο πρωθυπουργός έκρυβε ένα τεράστιο μυστικό. Τη συνάντηση του με τους Rothschild το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην έδρα της τράπεζας επενδύσεων Rothschild στο Παρίσι...


Ο πρωθυπουργός αν και έχει περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα δεν πραγματοποίησε καμία ενημέρωση για τη συνάντηση αυτή, μέχρι που ο Γεωργιάδης έκανε την σχετική ερώτηση (βλέπε εδω). 


Ο Άδωνις, παρότι βουλευτής, ψάχνει τη σύμβαση που σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να συνάπτει συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες ΚΡΥΦΑ από τη Βουλή κι εν αγνοία ακόμα και των βουλευτών του ίδιου του κυβερνητικού κόμματος.

Σημειώστε ότι από τον ΟΔΔΗΧ έχει περάσει κι ο Χριστοδούλου, άνθρωπος της Goldman Sachs στην Ευρώπη (βλέπε εδώ). Και είναι ο Οργανισμός που αποφασίζει την έκδοση ομολόγων δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ....που εξοφλούμε εμείς.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι το Μαξίμου με τα εκατοντάδες non paper που μοιράζει εδώ και δύο χρόνια, «εντελώς τυχαία ξέχασε» να αναφερθεί σε αυτή τη συνάντηση…

Μάλλον επειδή άλλα έλεγαν όταν ήταν αντιπολίτευση.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top