Select Menu


Τα παιδιά της Ελλάδας από της υπάρξεώς της μέχρι σήμερα αψήφησαν το θάνατο και πάλεψαν για ελευθερία. Γη που είναι ποτισμένη με το αίμα των προγόνων της για λευτεριά, φτάσανε σήμερα οι απόγονοί τους ελεύθεροι πλέον, χάρις των δικών τους αγώνων να βάζουν το χρήμα πάνω από τα ιδανικά της και να την μισούν.

Δυστυχώς οι γονείς εγκατέλειψαν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους γιατί είναι υποχρεωμένοι λόγω αυξημένων αναγκών που δημιούργησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων και αποδέχτηκαν, να δουλεύουν και οι δύο απ' το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα βγάλουν πέρα ( άν δουλεύουν σήμερα) .

Το δυστύχημα είναι πως και την Παιδεία μας την διοικούν πολιτικοί άχρηστοι χωρίς πατριωτικά οράματα για να τα διαπαιδαγωγήσουν, και τα σχολικά βιβλία τα γράφουν άτομα αποδεδειγμένα με ανθελληνικές τοποθετήσεις.

Την διέλυσαν και τα παιδιά δε γνωρίζουν από τη μια μέρα στην άλλη τι τους ξημερώνει και τι εξετάσεις θα δώσουν.

Καταργήσανε την αριστεία στα σχολεία για να ισοπεδώσουν τους μαθητές, να μην ανοίγουν βιβλίο για να μείνουν αμόρφωτοι και ακαλλιέργητοι.

Φτάσαμε στο σημείο να αφήνουμε ανεξέλεγκτες ΜΚΟ να νοιάζονται μόνο γι αυτούς που μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας και να δεχόμαστε να χρηματοδοτούν την κατασκευή τζαμιού για τους μουσουλμάνους.

'Έχουμε εγκαταλείψει τους Έλληνες που οι εντολές του ΔΝΤ και της Τρόικας τους πέταξαν άνεργους και άστεγους στο δρόμο και την Ελλάδα καταχρεωμένη και εξευτελισμένη.

Ανερμάτιστοι ρεμπεσκέδες, τεμπελχανάδες του κερατά που μόνο προσόν έχουν την καταγωγή από κάποιο "μεγάλο" τζάκι, ή είναι υπόδουλοι κάποιου χρηματοδότη, ανεβαίνουν στο Βήμα της Βουλής και αντί να σκύψουν στην επίλυση των προβλημάτων που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν και που δυστυχώς εμείς τους ψηφίσαμε, ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ουσιαστικά προβλήματα που βασανίζουν την κοινωνία.

Ο Ερντογάν αφρίζει από απέναντι και σεις λυσσάξατε για τα κανάλια και τους καναλάρχες, μετά πιάσατε άλλο τροπάρι με το ΣτΕ και τώρα με το ΕΣΡ.

Δουλεία δεν είχε ο διάολος ...

Προσπαθείτε με τα τερτίπια σας να ρίξετε την κυβέρνηση, ποιά κυβέρνηση, αυτή είναι ήδη πεσμένη ανάσκελα και αγκομαχάει, να γίνεται εσείς, οι άλλοι διαχειριστές, για να ακούσουμε για άλλη μια φορά πως βρήκατε καμένη γη και δε φταίτε εσείς αλλά οι άλλοι.

Η ιστορία θα σας καταριέται στους αιώνες σαν ολετήρες του Ελληνισμού.

Αλλά κάποτε οι ψηφοφόροι θα ξυπνήσουν, θα βγάλουν τις κομματικές παρωπίδες και τις ιδεοληψίες και θα σας στείλουν στο διάολο.

Εντάξει το εμπεδώσαμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια αριστερή παρένθεση, δε βάλατε όμως μυαλό και βιάζεστε να πάρετε την καυτή πατάτα της χρεοκοπίας, θα υπογράψετε νέα μνημόνια και θα είστε σε λίγο και εσείς μια δεξιά παρένθεση, μια ανάμνηση που κανένας δε θα θέλει να θυμάται παρά σαν εφιάλτη.

Η Ελλάδα όμως δεν θα γίνει μια ανάμνηση και ας το προσπαθείτε όλοι σας χάριν της εξουσίας να την προδώσετε (την έχετε ήδη πολλές φορές προδώσει), γιατί όπως είχε απαντήσει το Μαντείο των Δελφών σε ερώτηση που είχε κάνει ο Φιλοποίμην για την πορεία της Ελλάδας πως: ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος.

Περάσαμε φουρτούνες, καταστροφές, πολέμους ακόμα και μεταξύ μας, αλλά πάντα φωνάζαμε και αποδεικνύαμε πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει .

Διαγκωνίζεστε για την εξουσία και όχι για να βοηθήσετε τη σωτηρία της πατρίδας μας που κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ, από έναν εχθρό που ήρθε ύπουλα χωρίς όπλα να αναμετρηθούμε, αλλά με τοξικά ομόλογα και μνημόνια.

Έτσι φτάσαμε με τις πολιτικές σας και ιδιαίτερα τελευταία του Φίλη και της παρεούλας του στην παιδεία, οι νεολαίοι να μισήσουν την πατρίδα που τους κόβει τα φτερά για πρόοδο και ανάπτυξη, να μην έχουν πλέον ιδανικά και να βγάζουν το άχτι τους γράφοντας συνθήματα σε τοίχους και παγκάκια πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Την αγανάκτησή τους και την απέχθειά προς την πατρίδα που ζούν και αναπνέουν την εκφράζουν πάνω στους τοίχους και στα παγκάκια των στάσεων, για να δούμε όλοι σε τι χάλια καταντήσανε την νεολαία μας.

Είμαστε συνένοχοι των πολιτικών γιατί δεν γκρεμίζουμε το δοκιμασμένο σάπιο καθεστώς με κάτι νέο και ελπιδοφόρο.

Ίσως να αποδειχτεί κι' αυτό μια ουτοπία, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα.

Αλλοίμονο στα παιδιά και όλη η ντροπή δική μας.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος, συγγραφέας.
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top