Select Menu


Πλήρης επιβεβαίωση όσων γράφαμε πριν 10 μέρες περιπού, για τον λομπισμό στην Ε.Ε. Ιδιαιτέρως τα τελευταία 5 χρόνια, υπουργοί του οικονομικού τομέα οι οποίοι υπηρέτησαν σε εταιρείες όπως η Goldman Sachs, η Fidelity, η Lazard, όταν ανέλαβαν εξουσία, εξυπηρέτησαν τις εταιρείες αυτές ή τις προσέλαβαν ως συμβούλους δίνοντας τεράστια ποσά. Αποχωρώντας από την πολιτική επιστρέφουν σε αυτό το πλέγμα εταιρειών για να συνεχίσουν. Αν αυτός ο κύκλος δεν σπάσει, η κοινωνία δεν θα έχει καμιά σχέση με την πολιτική και την εφαρμογή της....



Σύμφωνα λοιπόν με το Reuters:
Η Goldman Sachs ανακοίνωσε σήμερα πως προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της.  
Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.  
Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.  
Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλευει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το “γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον”, αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλης της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.
Αυτή ειναι η Ευρώπη των "λαων, της δικαιοσυνης, της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της αλληλεγγύης" για την οποία τοσο πενθήσατε μερικοί πρόσφατα ελέω Brexit..

Το άντρο της διεθνούς τοκογλυφίας και των αρπακτικών που δεν δίστασαν να κάνουν απατεωνιές ακόμα και σε πελάτες τους ήταν ποτέ δυνατόν να άφηναν αναξιοποίητο τον κύριο Μπαρόζο;;; 

Μα τι λέμε τώρα!

Αυτά τα ολίγα, γιά όσους αμφιβάλλουν ακόμα ότι την παράγκα των Βρυξελλών που στέλνει τις εντολές στα εθνικά κοινοβούλεια, την έχουν στήσει οι Banksters σε συνεργασία με τους επιχειρηματικούς τιτάνες, όπως οι Rothschild, Soros, Bloomberg, Branson, Ka-Shing, Goldman Sachs, JPMorgan Chase, BlackRock, Carlyle Group κοκ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top