Select Menu

cia_director_1280x800_james-woolsey1

Μετά από το άρθρο στο Politico που προκάλεσε σάλο, αφού άφηνε υπονοούμενα πως το πραξικόπημα στην Τουρκία ήταν για τα… μάτια του κόσμου, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αμφισβητούν αν το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ταγίπ Ερντογάν ήταν αληθινό ή ήταν στημένο από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο για να μπορέσει να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού στην χώρα του.

Σε τηλεοπτική παρέμβασή του στο αμερικανικό δίκτυο Fox ο πρώην διευθυντή της CIA Τζέιμς Γούλσεϊ, δήλωσε κατά την άποψη του είναι 50-50 οι πιθανότητες ο Ταγίπ Ερντογάν να είναι πίσω από το πραξικόπημα. O Τζέιμς Γούλσεϊ, ο οποίος είναι πρώην διευθυντής της CΙΑ επί κυβέρνησης του Μπιλ Κλίντον και πρόεδρος του ινστιτούτου “Freedom House”, σημείωσε ότι μετά το πραξικόπημα οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία τους επόμενους μήνες θα είναι “δυσάρεστες”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Δείτε την τηλεοπτική παρέμβαση του πρώην διευθυντή της CIA:


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top