Select Menu


Απείλησε ευθέως με κλείσιμο της «Πήγασος». Το είπε ξεκάθαρα στους τραπεζίτες,χωρίς υπεκφυγές. «Τίμια» πράγματα, «καθαρές» πράξεις, έτσι;

Σύμφωνα με την Εφ. Συντακτών, ο Φώτης Μπόμπολας, είχε συνάντηση με τις τράπεζες τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί προκειμένου να βρουν λύση, αν βρουν, για τις δανειακές συμβάσεις της εταιρίας του «Πήγασος».

Τους ζήτησε ευθέως να του διαγράψουν ένα μεγάλο μέρος από το χρέος του, αλλιώς θα αναγκαστεί να βάλει άμεσα λουκέτο στην εκδοτική εταιρία του (Εθνος, Ημερησία, Goal κ.ά.).

Η απάντηση ήταν αρνητική από τις τράπεζες, προειδοποιώντας τον όμως πως αν προχωρήσει στην... απειλή του, θα υπάρχουν επιπτώσεις και για τις υπόλοιπες εταιρίες του.

Δυστυχώς αυτο ήταν, είναι, και θα είναι το επιχειρείν στην Ελλάδα, βρώμικο και δυσώδες, στις καλές εποχές τα τρώμε μόνοι μας στην υγειά του μαλάκα έλληνα, αλλά στις δύσκολες ο εργαζόμενος πάντα ειναι το θύμα, απλήρωτος μήνες, χωρίς αποζημιώσεις να τρέχει στα δικαστηρια για το αν και πότε - οπου το πιθανότερο ειναι ποτέ.

Εδω λοιπόν η "αριστερή" κυβέρνηση ειναι παντελώς απούσα, έρμαιο παλιών πολιτικών δομών που εξυπηρετουσαν μόνο τράπεζες και μεγαλοσυμφέροντα, ενώ και σήμερα ακολουθούν ίδια και χειρότερη πολιτικη ως προς την εξασφάλιση του εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος βρίσκονταν, βρίσκετε και θα βρίσκετε έρμαιο του κάθε τυχάρπαστου επιχειρηματια που αφού άρμεξε το κράτος τώρα σειρά έχει ο εργαζόμενος, χωρίς καν ν' αναγνωρίζει ότι αυτοί οι εργαζόμενοι στις καλές και κακές εποχές έβαζαν πλατη και τον πλούτισαν με τον ιδρώτα τους.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top