Select Menu


Την ιδρυτική διακήρυξη της «Πλεύσης Ελευθερίας» κατέθεσε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρουσία της φίλης της και στέλεχος του νεοσύστατου κόμματος, Ραχήλ Μακρή.


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επέλεξε τη σημερινή μέρα για να προχωρήσει στην κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης στον Άρειο Πάγο επειδή συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δημοψήφισμα!


Μετά την κατάθεση της Ιδρυτικής Διακήρυξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Είναι η μέρα που θυμόμαστε το μεγάλο ΟΧΙ που είπαμε και που εξακολουθεί να ισχύει. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Πλεύση Ελευθερίας, γιατί καταθέσαμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη σηματοδοτώντας ότι το ΟΧΙ θα το υπερασπιστούμε ανυποχώρητα και μέχρι τέλους.

Σήμερα είναι και μια μέρα γιορτής, γι’ αυτό το βράδυ στις 8:30 θα πούμε όλοι μαζί «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ», θα τραγουδήσουμε, θα φωνάξουμε, θα βρεθούμε στον Λυκαβηττό στο πάρκινγκ, για να υπερασπιστούμε το θέατρο, για να υπερασπιστούμε την ζωή μας και περιμένουμε εκεί και όλους όσοι νωρίτερα θα διαδηλώσουν σε συγκεντρώσεις για το ΟΧΙ. Ραντεβού το βράδυ».


Την ιδρυτική διακήρυξη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: plefsieleftherias.gr/idrytiki-diakiryxi

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top