Select Menu


Τον τελευταίο καιρό απ' ότι ακούμε στα δελτία ειδήσεων, η Τουρκία κάνει συνεχώς παραβιάσεις του εναέριου και ενάλιου χώρου της Ελλάδας.

Όσο μάλιστα περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν και η χώρα αυτή το παίζει νταής όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλους τους γειτονικούς της λαούς.

Νταής λένε όλα τα ερμηνευτικά λεξικά είναι ο ψευτοπαλληκαράς που κάνει τις παλληκαριές του όπου τον παίρνει και όπου δεν τον παίρνει βάζει την ουρά στα σκέλια και κάνει την πάπια όπως η Τουρκία π.χ. με τη Ρωσία.

Όπως αποδεικνύεται ιστορικά, η Τουρκία είναι μια χώρα εκτός από νταής είναι και ανυπόληπτη γιατί δεν έχει σεβαστεί ποτέ καμία από τις υπογραφές που έχει βάλει σε διάφορες συνθήκες από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα.

Να υπενθυμίσω πως η Γερμανία σε όλες τις περιπτώσεις διαχρονικά ήταν με το μέρος της Τουρκίας και στις παραμονές του Α΄ παγκοσμίου πολέμου τους παραχώρησε δωρεάν δύο πολεμικά σκάφοι το " Γκαίμπεν" και το "Μπρεσλάου υποστηρίζοντας ψευδώς πως της τα πούλησε.

Την διοίκηση του τουρκικού στρατού ανέλαβε ο Γερμανός Λίμαν φον Σάντερς και είναι αυτός που εμπνεύστηκε και παρότρυνε τους Τούρκους στην εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων της Μ. Ασίας.

Μετά την κατάκτηση της Κύπρου, ενώ βγήκαν καταδικαστικές αποφάσεις από τον ΟΗΕ εναντίον της, οι Τούρκοι τα έγραψαν όλα, σε αυτά που κρύβουν μέσα στα ζέχνοντα σαλβάρια τους και κανένας δεν τόλμησε να επιβάλλει τη εφαρμογή τους.

Ελλάδα και Τουρκία ανήκουμε στη "συμμαχία" του ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ μέχρι σήμερα δεν έπιασε απ' το αυτί τον άτακτο σύμμαχο και να του τρίξει τα δόντια.

Σε εμάς μόνο ξέρει να δίνει συμβουλές να παραμείνουμε νηφάλιοι και τηρούν ύποπτη ουδετερότητα για να συνεχίζονται οι εξοπλισμοί και να πλουτίζουν οι πολεμικές βιομηχανίες των Εβραίων και οι τράπεζες του Ρότσιλντ με τα τοκογλυφικά δάνεια που χορηγούν αφειδώς.

Απ' την άλλη μεριά οι Γερμανοί αφού έστειλαν πριν μερικά χρόνια τους οικονομικούς δολοφόνους που συνεργάστηκαν με πρακτόρικες κυβερνήσεις της Ευρώπης, κορόιδεψαν τους λαούς πως με το ευρώ θα γίνουνε οι ευτυχέστεροι κάτοικοι του πλανήτη και την πάτησαν την πεπονόφλουδα.

Έτσι πάει η χιλιόχρονη δραχμούλα μας, πάει η βιομηχανία μας, πάει και η γεωργική παραγωγή μας.

Εμείς εδώ, οι πάντα εύπιστοι και κουτοπόνηροι Έλληνες πιστέψαμε πως κοροϊδεύουμε τους κουτόφραγγους παρουσιάζοντας τα διπλάσια στρέμματα και τα τριπλάσια πρόβατα για επιδοτήσεις και θα καθόμασταν στα καφενεία να παίζουμε πρέφα σκαμπίλι και θανάση.

Αμ δε! Τα τελευταία χρόνια που μας ήρθε ο λογαριασμός τραβάμε τα μαλλιά μας και ρίχνουμε τα βάρη στην τελευταία κυβέρνηση πως αυτή φταίει για όλα τα δεινά που περνάμε, αθωώνοντας όλους τους προηγούμενους που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι που λεηλατήθηκε η Ελλάδα.

Μη πάει το μυαλό σας στον Πάγκαλο με το "μαζί τα φάγαμε" γιατί μας εξαπάτη- σαν οι απατεώνες για να φάνε αυτοί και εμείς να μείνουμε με τη μυρωδιά.

Διάφοροι οικονομολόγοι προβλέπουν πως θα πέσει μεγάλη πείνα και εμείς δεν μπορούμε πλέον να παράγουμε τα απαιτούμενα να ζήσουμε, γιατί έπεισαν τους αγρότες να ξεφυτρώσουν τα αμπέλια τους, τις ελιές τους και τους ψαράδες να καταστρέψουν τα παραδοσιακά τους καΐκια εισπράττοντας επιδοτήσεις

Πάλι προσπαθούν να μας εξαπατήσουν με τις επιδοτήσεις του προσφυγικού προβλήματος και θα μας μείνουν αμανάτι οι μουσουλμάνοι και να δούμε πως θα καταφέρουμε να ζήσουμε με ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από εμάς.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top