Select Menu


Βγαίνει και η Νέα Δημοκρατία σήμερα, να κατακεραυνώσει την απόφαση του Φίλη για εξετάσεις στους δημοσίου υπαλλήλους που έχουν πλαστό πτυχίο. Το άκρον άωτον του παραλογισμού....
Ποια η Νέα Δημοκρατία!

Ναι αυτή που έβαλε στις θέσεις αυτές, τους εργαζόμενους με πλαστά πτυχία.
Αυτή που έβαλε χιλιάδες σε θέσεις όπου ούτε καν είχαν τα ανάλογα προσόντα, δημιουργώντας εκλογική πελατεία.
Αυτή που έφτιαξε τον νόμο αυτό.
Αυτή που όχι μόνο τους έβαλε στο Δημόσιο αλλά μετά τους έκανε και μετακλητούς υπαλλήλους στο κόμμα, στην Βουλή κτλ ώστε να μην δουλεύουν καθόλου.
Αυτή που ενώ από ότι λένε, είχε λίστα με τους 2.500 υπαλλήλους, δεν τους έδιωξε.
Αυτή που μαζί με το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε, αυτό το τεράστιο αδηφάγο δημόσιο.

Και αντί, αυτή τουλάχιστον, όχι φυσικά όλοι εμείς, να χαιρετίσει την προσπάθεια του Φίλη που δεν λειτουργεί με κομματικά κριτήρια και θα μπορούσε εύκολα να τους απολύσει όλους, έρχεται να τα βάλει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ήμαρτον Θεέ μου!

Τα πλαστά πτυχία είναι πλαστά και δεν νομιμοποιούνται…

Έλεος λίγο σεβασμό στους πτυχιούχους, τους σημερινούς φοιτητές, τα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες εξετάσεις, που κόπιασαν, ξενύχτησαν ,΄΄ξεπαράδειασαν΄΄ οι οικογένειες τους και είναι σήμερα άνεργοι γιατί, κάτι απατεώνες τους κλέβουν στο δημόσιο τον ιδρώτα… 

Ανοχή τέλος,

Δικαιοσύνη ΤΩΡΑ…

Διυλιστήριο

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top