Select Menu


Άλλα λέμε και άλλα Πράττουμε κ.κ. του ΥΠΕΞ;

Η ενίσχυση της διασυνοριακής συνεργασίας ήταν το κύριο θέμα της χθεσινής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, των Σκοπίων, της Αλβανίας και της Βουλγαρίας, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων...

Στη συνεδρίαση παρέστη ο υπουργός Εξωτερικών της FYROM, Νίκολα Ποπόσκι καθώς και αντιπροσωπεία του υπουργείου Εσωτερικών, ελπίζοντας ότι στη συνάντηση θα υπάρχει βοήθεια ώστε να ξεπεραστούν οι προκλήσεις του ζητήματος των προσφύγων.

Η συνάντηση ξεκίνησε αργά το απόγευμα μεταξύ των τεσσάρων επικεφαλής της διπλωματίας, Νίκολα Ποπόσκι, Νίκου Κοτζιά, Ντάνιελ Μίτοφ και Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ότι η ιδέα της συνάντησης ήταν για να βελτιωθεί η επικοινωνία και η συνεργασία στα κρίσιμα ζητήματα στην περιοχή.

Απόλυτη ήταν η σιωπή του Έλληνα ΥΠΕΞ για την Υπερπτήση των Σκοπιανών. Μπορεί ο άνθρωπος να μην ενημερώθηκε (λέμε τώρα ΄)…Ίσως τα Σκοπιανά Ελικόπτερα να πήγαιναν στην Θεσσαλονίκη για την Τετραμερή και να χάθηκαν στον Ορεινό όγκο,όλα μπορούν να συμβούν στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα!

«Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που παίρνουμε, έχουμε σήμερα τη συνάντηση των τεσσάρων κρατών της περιοχής για να κουβεντιάσουμε τα ζητήματα και του προσφυγικού και της διασυνοριακής συνεργασίας γενικότερα. Το Υπουργείο μας έχει αποφασίσει σειρά από διεθνείς συνδιασκέψεις να τις κάνει εκτός Αθήνας.»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !

To παρόν έδωσε στην Τετραμερή και ο Υπουργός Προστασίας μόνο των «λαθρομεταναστών » Υποστράτηγος ε.α Νίκος Τόσκας …


Με πληροφορίες απο Βαλκανικό Περισκόπιο & Βετεράνος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top