Select Menu


Πριν μερικά χρόνια μια γυναίκα έσωσε μια παλιά αυτοκρατορία, χωρίς όμως να καταφέρει να της δώσει την προτεραία της αίγλη γιατί οι καιροί είχαν αλλάξει.

Γεγονός όμως είναι πως κατάφερε να την σώσει εξουδετερώνοντας τα τρωκτικά που την στραγγάλιζαν οικονομικώς, να την απαλλάξει από τους συνδικαλιστικοπατέρες και τις συνεχείς απεργίες με τις παράλογες απαιτήσεις που είχαν και το κυριότερο να εξαφανίσει τους μπαχαλάκηδες χουλιγκάνους.

Είχε όμως παράλληλα να αντιμετωπίσει και τον θρησκευτικό φανατισμό μεταξύ Προτεσταντών και Καθολικών, που έφερε μίσος και την χειρότερη τυφλή βία.

Και ποιός δεν την πολέμησε και ποιός δεν την κατηγόρησε για την σκληρή στάση που κράτησε, μέχρι η χώρα της να μπεί στο δρόμο της ευημερίας.

Η γυναίκα αυτή έσωσε την πατρίδα της με την διορατικότητά της και την κράτησε έξω από την λαίλαπα που λεγόταν Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση, γιατί διαισθάνθηκε την καταστροφή που καραδοκούσε αν έμπαινε σ' αυτήν.

Την κυρία αυτή που είχε τα κότσια να κάνει τα αδύνατα δυνατά την λέγανε Μάργκαρετ Θάτσερ, τη θυμόσαστε;

Τον τρόπο διακυβερνήσεως που χρησιμοποίησε τον αποκάλεσαν Θατσερισμό.

Θα το θυμάστε; Είναι η γυναίκα που δεν υπολόγισε κανέναν και κανένα πολιτικό κόστος και κατάφερε να βάλει σε τάξη τα οικονομικά που ήταν η κυριότερη απειλή για την πατρίδα της.

Πέτυχε αυτό που δεν είχαν πετύχει όλοι οι λεγόμενοι άντρες.

Και εδώ στην δικιά μου πατρίδα όλοι αυτοί που την κυβέρνησαν ιδίως τα τελευταία χρόνια, αποδειχτήκανε ανίκανοι και άχρηστοι, και μέρος της διαπλοκής και της σαπίλας που τη μαστίζει.

Και ενώ το λαό τον παίρνει η μπόχα της διαφθοράς και αισθάνεται τα αποτελέσματά της, παρακολουθεί σαν αφιονισμένος με αδιαφορία τα τεκταινόμενα λες και όλα αυτά δεν τον αφορούν. Είναι και πάλι έτοιμος να τους ψηφίσει πιστεύοντας πως οι χθεσινοί διεφθαρμένοι προδότες της πατρίδας τους και οι ανίκανοι γίνανε αγγελούδια και νοιάζονται για τη σωτηρία του.

Δυστυχισμένη Ελλάς.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε μια ανελέητη επίθεση στο πρόσωπο της Προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Θάνου από ένα εσμό κλεπτών και απατεώνων που θέλει να αποφύγει τις έρευνες που γίνονται για να βρεθούν οι ένοχοι για την σημερινή κατάντια και εξευτελισμού του υπερήφανου λαού μας.

Την πολεμούν επειδή δεν κατάφεραν να την διαφθείρουν και να την γονατίσουν όπως δυστυχώς έγινε με άλλους δικαστικούς λειτουργούς και την φοβούνται.

Πιστεύω πως με Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Παυλόπουλο και πρωθυπουργό την κ. Θάνου ή Ελλάδα θα βγει από τον πάτο του βαρελιού και θα ανακτήσει τον σεβασμό που δικαιούται και ο λαός θα κοιτάξει στα μάτια όλους αυτούς τους Βορειοευρωπαίους και θα τους πει πόσο μας αδικήσατε. Ντροπή σας! Όμως εγώ σας συγχωρώ όπως κάνω πάντα και ας υπέφερα όλα αυτά τα χρόνια από την εκδικητικότητά σας και τις λάθος συνταγές σας.

Βέβαια είναι ηλίου φαεινότερο πως το πολιτικό κατεστημένο και η διαπλοκή κυρίως, θα λυσσάξει και θα χρησιμοποιήσει όλα τα βρώμικα όπλα που διαθέτει και θα χρησιμοποιήσει το δοκιμασμένο και επιτυχημένο όπλο που χρησιμοποιεί τόσα χρόνια, το όπλο της συκοφαντίας και των εκβιασμών.

Χωρίς να έχω την τιμή να έχω γνωρίσει την κ. Θάνου, με την δεδομένη ακεραιότητά της και την αγάπη της για την Πατρίδα, πιστεύω πως αν της ζητηθεί να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό φορέα, με κανένα όμως πρόσωπο από το διεφθαρμένο και δοκιμασμένο πολιτικό προσωπικό, δεν θα πει όχι!

Για σκεφτείτε το, μήπως είναι η μόνη και τελευταία μας ελπίδα!

Θεόφιλος Αιγινήτης 
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top