Select Menu


Εκεί στο ΚΚΕ που είστε δήθεν ΚΑΤΑ των Μονοπωλίων ...γιατί δεν κάνετε μία κατάληψη στον Μονοπωλιακό ΟΠΑΠ στον οποίο παραχωρήθηκαν Μονοπωλιακά Δικαιώματα κατά παράβαση Ευρωπαϊκών Νόμων;


Σκεφτείτε ότι οι γενίτσαροι της Βουλής προκάλεσαν τεράστιες οικονομικές ζημίες στις ΚΡΑΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις όπως ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ προκειμένου να χάσουν το μονοπώλιο εντός της Ελλάδας. Οι κρατικές εταιρίες υποχρεώθηκαν να παρέχουν υπηρεσίες και δίκτυα στους ξένους ανταγωνιστές τους γιατί δήθεν κινδυνεύαμε ως χώρα με πρόστιμα από τους νταβατζήδες μας. 


Αλλά μόλις ο ΟΠΑΠ κατέληξε στα χέρια του μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη - και μέλος του κομμουνιστικού κόμματος Τσεχίας - ZIEGLER (καθώς ο Μελισσανίδης είναι μειοψηφία ) όχι μόνο δεν έχασε τα μονοπωλιακά του προνόμια που είχε ως κρατική εταιρία ...αλλά το κράτος φρόντισε να του τα κατοχυρώσει με ειδικό νόμο!


Ο νόμος 4002/2011 ψηφίστηκε το 2011 απο την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τον Δεκέμβριο του 2012, όπου και είχε άμεση νομοθετική ισχύ, ενω δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να ενισχύσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ μέσα από εξαντλητικές φορολογίες που επιβαρύνουν τον παίκτη. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ διώκεται ποινικά απο το 2002 για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο παραποίησης οικονομικών στοιχείων της κρατικής τράπεζας της Τσεχίας,
δίνοντας εσκεμμένα επισφαλή δάνεια!! (Εδώ περισσότερα)

Κι επειδή οι κυβερνώντες σκέφτηκαν να φορολογήσουν τα τυχερά παιχνίδια ...αυτοί οι «σωτήρες επενδυτές» καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη ζητώντας 1 Δισεκατομμύριο αποζημίωση ..που πρέπει να μαντέψετε ποιοι θα τα πληρώσουν. 


Το Δημόσιο έχει μεγάλη παράδοση στο να απουσιάζει από τέτοιες δίκες διότι οι πολιτικοί έχουν μερίδιο από τις αποζημιώσεις που κατοχυρώνονται εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. 

Και ο ΟΠΑΠ μαζί με τις τράπεζες συντηρεί τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ ώστε αυτά να στηρίζουν επικοινωνιακά τους «επενδυτές» ...όπως έκαναν και με τη μεγάλη κομπίνα των ENERGA κι HellasPower.


Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top