Select Menu

Έλληνα!! Ξύπνα επιτέλους απο το λήθαργο, ξύπνα επιτέλους από το βαθύ ύπνο και βγες από το σκοτάδι στο Φως.

Πως μπορούν να σου παίρνουν το μισθό σου, πως μπορούν να σου αφαιρούν τα κεκτημένα ανθρώπινα κοινωνικά δικαιώματα σου, πως μπορούν να αλλοιώνουν την ιστορία σου, να συρρικνώνουν την ιστορία της πατρίδας σου και εσύ να την παραδίδεις αμαχητί ;

Ποιο είναι το αντικίνητρο που σε κρατά στον καναπέ του σπιτιού σου; Ποιος ο φόβος που έχουν σπείρει μέσα σου και κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια να τους κοιτάς ;

Ψήφισε ο λαός τους συριζαίους γιατί δήθεν αναγνώρισαν ότι τα μνημόνια ήταν άδικα και θα τα έσκιζαν με ένα νόμο. Εκλέχθηκαν για να κυνηγήσουν τη φοροδιαφυγή, υποσχέθηκαν να καταργήσουν τον άδικο ΕΝΦΙΑ, υποσχέθηκαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις των πολιτών με την πολιτεία, και τι κατάφεραν ;

3ο μνημόνιο, διασυρμός στην Ευρώπη, απίστευτη περιπέτεια με τα capital controls και στο προσκήνιο το νέο ασφαλιστικό που διαλύει τον Έλληνα, τον εξαθλιώνει και προβλέπει για τα επόμενα χρόνια μαύρη ζωή για τους περισσότερους απλούς πολίτες που δεν ευθύνονται για την κατάντια της χώρας τους.

Σαν να μην φτάνουν αυτά, η άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση έχει επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά στην εθνική περιουσία της χώρας μας, της πατρίδας μας. Υπονομεύουν καθημερινά την ιστορία μας, τα σύνορά μας, καθώς μια με τον Φίλη και τον εμπαιγμό των Ποντίων και των 353.000 νεκρών προγόνων τους, μία ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο ταξίδι του στην Τουρκία αλλά και πρόσφατα με τις δηλώσεις του στη ματωμένη με ελληνικό αίμα Σμύρνη, και τώρα ο Υπουργός Μουζάλας με τη Μακεδονία.

Κατάσταση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, τι να περιμένουμε λοιπόν από τον Τσίπρα και το επιτελείο του ; Πόσο διασυρμό ακόμα να ανεχθούμε ; Γιατί είμαστε τόσο μαλθακοί ; Τι μας συμβαίνει ; Δείχνουμε πρωτοφανή καταστολή.

Τη στιγμή που η πατρίδα μας δέχεται καθημερινά περίπου 2.000 πρόσφυγες, οι οποίοι αποκλείονται εντός των συνόρων μας, το αποδυναμωμένο και υπερχρεωμένο κράτος δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους ίδιους τους πολίτες του, ευρισκόμενο υπό μνημονιακό καθεστώς. Παρ’ όλα αυτά η Ευρώπη της δημοκρατίας και των ίσων πολιτών συνεχίζει να μάς απομονώνει κι εμείς μένουμε εκεί, κολλημένοι, διότι μας το “πουλάνε» άψογα τα ΜΜΕ και οι κουστουμαρισμένοι υπουργοί και βουλευτές στα παράθυρα. Ποια η λύση που προσφέρουν πραγματικά ; Το σάντουιτς και μία μπανάνα στους δύστυχους πρόσφυγες ; Άφησαν τις ΜΚΟ να λειτουργούν στη θέση του κράτους. Ποια λύση έχουν προσφέρει ως τώρα, εκτός του διχασμού του λαού μας ;

Αυτοί λοιπόν που έχουν παραδώσει τις σημαίες μας, επέτρεψαν να εισβάλουν χωρίς σημαντικό ρόλο οι ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, αυτοί οι ίδιοι που δεν τολμούν να σταθούν όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά, μπροστά στους πολίτες και στο Έθνος προκειμένου να μην χάσουν τα βουλευτικά τους προνόμια.

Τι θα κάνουμε όμως άραγε εμείς οι πολίτες; Θα υποστείλουμε κι εμείς τις σημαίες του έθνους μας ; Θα συνεχίσουμε κοιτώντας με σταυρωμένα χέρια ; Δεν πάει άλλο πια ! Δεν υπάρχουν αντοχές για άλλο…ΣΥΡΙΖΑ, για ξεπουλήματα, για υποστολή σε τόσο κρίσιμη εποχή.

Στα παιδιά μας δεν θα έχει μείνει τίποτα, ούτε καν η ανάμνηση πως αγωνιστήκαμε. Όχι άλλος Μουζάλας !Δε συγχωρούνται αυτά τα λάθη ούτε με τιμωρία ! Όχι άλλη προδοσία !

Ιωάννης Φωκάς

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top