Select Menu


Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον διαβόητο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!

Ο Σάμπι Μιώνης της Capital Management Advisors που πλέον ανήκει στην EFG International (Eurobank), παραδέχθηκε ότι τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ (τράπεζα HSBC) προέρχονταν από μεριδιούχους της δικής του διαχείρησης.

Στο παρελθόν κατηγορήθηκε από την ελβετική τράπεζα Julius Baer για διευκόλυνση φοροδιαφυγής (παραδόθηκε λίστα στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) και ξέπλυμμα χρήματος, ενώ το ΣΔΟΕ έκανε επιδρομή στα γραφεία του και κατέσχεσε φακέλους και ηλεκτρονικά αρχεία αλλά η υπόθεση αυτή δεν έφθασε ποτέ στη δικαιοσύνη παρά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ν. Υόρκης.

Επίσης, ο Σ. Μιώνης, αναφέρεται σε άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ (το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του) και το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αριθμό 219327706 (29/6/2006).

Εκτός από τις τεράστιες οικονομικές του συναλλαγές, ο Σάμπι Μιώνης, παρεμβαίνει αρθρογραφώντας και στην ελληνική πολιτική όπως θα δούμε παρακάτω.

Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα).

Ο «συνεργάτης» του Σάμπι Μιώνης, ο κ. Παπασταύρου, (δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά), είχε μεταβεί τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ελβετία με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής της Ένωσης Ελβετικών Τραπεζών στο ζήτημα της φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία! Δηλαδή έστειλαν κάποιον για να κυνηγήσει τον εαυτό του!

Τι να συνδέει άραγε τον Σάμπι Μιώνης (μέλος πολλών εβραϊκών οργανώσεων) με τον Σταύρο Παπασταύρου του Αντώνη Σαμαρά; Οι σχέσεις του πρώην διευθυντή της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ με την υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ επί Ράλλη, κυρίας Μπριγκίτα Παπασταύρου ερευνώνται...

Άλλωστε η Μπριγκίτα Παπασταύρου (εκλεκτή του ΔΟΛ) έλαβε χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και δεν διώκεται πλέον (ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ), ενώ το πλήρες όνομά της είναι Μπριγκίτα Παπασταύρου Λεβή! (Θα ξαναδούμε παρακάτω το όνομα Λεβή...)

Με δανεικά από τον Μιονί πλήρωσε το πρόστιμο για τη λίστα Λαγκάρντ ο Παπασταύρου!

Σε πληρωμή του ποσού των 3,3 εκατ. ευρώ που του καταλόγισε το ΚΕΦΟΜΕΠ προχώρησε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά για να αποφύγει την ποινική δίωξη για τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν από το Hot Doc για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο ίδιος σημειώνει -μέσω ανακοίνωσής του- ότι το εν λόγω ποσό καταβλήθηκε μετά από δάνειο που έλαβε από τον επιχειρηματία Σάμπι Μιονί που είναι επίσης στην λίστα Λαγκάρντ!...

Λίστα Λαγκάρντ: Με δάνειο από τον Σάμπι Μιονί πλήρωσε ο Παπασταύρου το πρόστιμο

Ο κλοιός γύρω από τον κ. Παπασταύρου άρχισε να σφίγγει μετά τον έλεγχο από το ΚΕΦΟΜΕΠ και τον καταλογισμό ποσού περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα οι οικονομικοί εισαγγελείς να στείλουν το φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών για την περαιτέρω ποινική διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Ο Σταύρος Παπασταύρου εξακολουθεί να αρνείται όσα του αποδίδονται, μιλώντας για άδικη στοχοποίηση του.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει πως πλήρωσε προκειμένου για να μην βρεθεί κατηγορούμενος για κακούργημα, αναφορικά με τα 5,4 εκ. δολάρια που αποκαλύφθηκαν από τη λίστα Λαγκάρντ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η καταβολή του ποσού έγινε μέσω δανεισμού από τον φίλο του, επιχειρηματία, Σάμπι Μιονί, ο οποίος «είναι και ο πραγματικός δικαιούχος του επίμαχου λογαριασμού στην ελβετική τράπεζα HSBC»....

Λάτρης του Σαμαρά ο Σάμπι Μιώνης

Στις 22 Οκτωβρίου 2012 η Haaretz δημοσίευσε άρθρο του Σάμπι Μιώνη στο οποίο εγκωμιάζεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς και χωρίς την παραμικρή αναφορά στους κυβερνητικούς εταίρους, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.


Ο Σαμαράς περιγράφεται ως «κολοσσιαία έκπληξη», που διατηρεί την Ελλάδα στο ευρώ, που έπεισε τους ευρωπαίους και αναποδογύρισε τη χώρα προς την ελπίδα και όλα αυτά «όχι με λόγια αλλά με έργα».

Μετέτρεψε την Άνγκελα Μέρκελ σε θαυμάστριά του και κατόρθωσε να περάσει σειρά από αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας που ελευθερώνουν τη χώρα από τα δεσμά ενός σοβιετικού μοντέλου οικονομίας που ίσχυε για δεκαετίες.

Οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ήταν αντισυνταγματικές και έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενώ απελευθέρωσε τα κλειστά επαγγέλματα των συμβολαιογράφων, δικηγόρων, φαρμακοποιών και ταξιτζήδων.

Ο Σάμπι Μιώνης γράφει ότι πλέον ο Σαμαράς είναι η ελπίδα για τους Έλληνες που τον αποδέχονται ως «παιδί θαύμα», παρά τη μείωση των εισοδημάτων τους, την αυξανόμενη ανεργία, την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις τράπεζες.

Στον αντίποδα του Σαμαρά, γράφει ο Μιώνης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, που κερδίζουν δημοτικότητα από την απελπισία μερίδας του λαού και κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα, από τον καπιταλισμό μέχρι τους παράνομους αλλοδαπούς και ευκαιριακά τους Εβραίους.

Τέλος, ο Σάμπι Μιώνης γράφει ότι οι περισσότεροι Έλληνες κατανοούν πως το κάθε τι στη χώρα χρειάζεται διόρθωση, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς θυσίες και δηλώνουν ότι «το πάρτι τέλειωσε».

«Οι μελλοντικές γενιές θα απολαύσουν μια νοικοκυρεμένη χώρα σε αντίθεση με τη διεφθαρμένη αναρχία που υπήρχε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια», καταλήγει το άρθρο του Σάμπι Μιώνης.

Και ο Μπόμπολας στο ίδιο Hedge Fund με τον Σάμπι Μιονί!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο εκδότης Φώτης Μπόμπολας αλλά και οι Αγγελος Μεταξάς, Νικόλαος Βάγγερ και Μάκης Λεβή βρίσκονται στον ίδιο λογαριασμό των 550.000.000 ευρώ που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ.


Ας σημειωθεί ότι ο Άγγελος Μεταξάς απέδρασε στο εξωτερικό την ίδια στιγμή που η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη εξέδιδε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επιχειρηματία, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πιο αναλυτικά, ως δικαιούχοι του λογαριασμού των 550.000.000 ευρώ εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι εξής offshore εταιρίες:

- SUNFLOWERS CORPORATE LTD με καταθέσεις ύψους 27.514.060 δολαρίων, ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Copland SA η οποία εμφανίζεται ως διαχειρίστρια της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Ο κ. Σάμπι Μιονί (MIONIS SAMPY) που δηλώνει διεύθυνση Αθηνών και εμφανίζεται ως διαχειριστής της εταιρίας SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Ο κ. Άγγελος Μεταξάς επίσης διαχειριστής της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Η κυρία Μαρίνα Παπαπαναγιώτου - Ηλιάδη η οποία εμφανίζεται ως νομική σύμβουλος της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Ο κ. Σωτήρης Ηλιάδης που εμφανίζεται ως νομικός σύμβουλος της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Η εταιρία SUNFLOWERS CORPORATE LTD ως κάτοχος του λογαριασμού
- BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED - 161.802.709 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Η κυρία Valerie Lehane ως internet user της εταιρίας BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Solomon Levis με διεύθυνση Αθηνών εμφανίζεται ως internet user για τις εταιρίς BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED και CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Ο κ. Eric Perssone internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Lionel Erdley internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Η κυρία Yasmine Reggai internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Makis Levis internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Stenger Jean-Marc internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Custom House Administ & Corp. Services ltd η εταιρία εμφανίζεται ως νομική σύμβουλός και των 6 αρχικών εταιριών
  • CM Advisors limited νομική σύμβουλος της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Lyxor Asset management νομική σύμβουλος BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Joanne Moloney internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Doize Pierre επιθεωρητής της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Sandrine Lebozec επιθεωρητής της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Γιάννης Τρίαρχος εμφανίζεται ως επιθεωρητής ή ως internet user των 6 αρχικών εταιριών
  • Γιάννης Προκόπης εμφανίζεται ως επιθεωρητής ή ως internet user των 6 αρχικών εταιριών
  • Silk Asset management limited διαχειρίστρια της εταιρίας BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Espirito Santo Activos Financeiros asset management δικαιούχος της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ως κάτοχος του λογαριασμού της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED εμφανίζεται η ίδια η εταιρία
- CMA TECHNOLOGY VENTURE PARTNERS LIMITED 2.158.452 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Ο κ. Zeffertt Lai Wah εμφανίζεται ως δικαιούχος της CMA technology venture
  • Ο κ. Φώτης Μπόμπολας (BOBOLAS (BOMPOLAS) FOTIOS) εμφανίζεται ως δικαιούχoς της CMA technology venture
  • Η εταιρεία Global Multi-Strategies ltd φαίνεται να κατέχει το 12% της CMA technology venture
  • Η Glaxton Development corp. κατέχει το 8% της CMA technology venture
  • H Patella finance establishment το 8% της της CMA technology venture
  • Η εταιρία PEGASUS INTERACTIVE SA με διεύθυνση στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου εμφανίζεται ως κάτοχος του 8% της CMA technology venture
  • Η TELESIS investment Bank sa με διεύθυνση στην Αθήνα και κατοχή του 12% της CMA technology venture
  • Η Global multi strategies fund 1 12% της CMA technology venture
- CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A (EX TC IN. LTD CL. A GL. EQ UNTIL 4.5.01) - 2.424.581 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Robinson & Company δικαιούχος της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Ο κ. Wonk Keri internet user της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Pictet & Cie sa δικαιούχος της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Citco global custody n.v. cash δικαιούχος της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A 
  • MURDOCH & CO. δικαιούχος του 5,01% της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
- CMA MULTI-HEDGE LTD (EX. TC MULTI-HEDGE LTD UNTIL 21.5.2001) - 368.996.744 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Hansard international ltd δικαιούχος της CMA Multi-Hedge ltd
Σημειώνεται ότι αυτά τα ονόματα περιέχονται στο fund που υπάρχει πίσω από το όνομα Μαρία Παντελή στη λίστα Λαγκάρντ και είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους τραπεζικούς λογαριασμούς που επίσης περιέχει η λίστα.

Γιατί ΔΕΝ θα φορολογηθούν ΠΟΤΕ τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ποσά της Λίστας Λαγκάρντ;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής και δικηγόρος, που ήταν μέλος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για τη Λίστα Λαγκάρντ, παραδέχεται δημόσια οτι πίσω από τα κεφάλαια βρίσκονται άτομα συγκεκριμένης καταγωγής και θρησκεύματος....



Ποιο Αναλυτικά και οπως βλέπουμε στη λίστα που καταρτίστηκε από το ΣΔΟΕ με φθίνουσα σειρά (τα υψηλότερα ποσά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας…). Στην κορυφή του καταλόγου, εμφανίζεται το όνομα «PANTELI MARIA» με ποσό ύψους 562.896.546 δολάρια.


Ωστόσο η κυρία Παντελή (η οποία είναι μιά απλή υπάλληλος, που εργαζόταν στην εταιρεία του Σαμπί Μιωνή) έχει δηλώσει ότι ο λογαριασμός δεν της ανήκει καθώς ήταν διαχειρίστρια. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στο hedge fund του κ. Σάμπυ Μιώνη.

Ο κ. Μιώνης, όμως, εμφανίζεται 4ος στη λίστα και με ονομαστικό λογαριασμό. Για του λόγου το αληθές ο κωδικός καρτέλας είναι 5090142709 με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80.619.625 δολαρίων.

Βλέπουμε δηλαδή ότι αμέσως αμέσως, στα πρώτα 4 ονόματα, βρίσκονται τα μεγαλύτερα ποσά, τα οποία επιβεβαιώνουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου…Είναι Εβραϊκά!

Σαμπί Μιωνής και Σολομών Λεβή…..

Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και τρανταχτά : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι πολλοί….

Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ;

Διότι, συνέταιρος του Μιώνη, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!

Όπως βλέπουμε και στις δύο εικόνες κάτωθι, πράγματι, ο Εχούντ Μπαράκ, (Ehud Barak) είναι από το 2003 στο διοικητικό συμβούλιο της CMA, της Εταιρείας του Μιωνή.


Τι ακριβώς κάνει στην Εταιρεία του Μιωνή Ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ;;; Ο Εχούντ Μπαράκ παρέχει υπηρεσίες “ασφάλειας” σε πολυεθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε επενδυτικά funds ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και η CMA.


Ο κόσμος άλλαξε μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και τον πόλεμο στο Ιράκ και οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες χρειάζονται διευθύνσεις που να γνωρίζουν καλά τη νέα πραγματικότητα και τις γεωπολιτικές ισορροπίες”,δήλωσε ο πανίσχυρος Ισραηλινός πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ, που έχει στη διάθεσή του και πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του (Μοσάντ).

Τα παρακλάδια της CMA ανά τον κόσμο , σύμφωνα με το ιστολόγιο "μέσες ακρες" (του Δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη) είναι περίπου 50 υπό-εταιρείες εγκατεστημένες σε φορολογικούς παραδείσους....και φυσικά ο Σάμπυ Μιώνης διέθετε πολύτιμη πληροφόρηση από τον προστάτη του Εχούντ Μπαράκ ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

Έτσι λοιπόν, επειδή τό ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό το ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ο καλός φίλος του Μιωνή, Εχούντ Μπαράκ πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ (1999-2001), και υπουργός εθνικής άμυνας του Ισραήλ  (για 6 ολόκληρα χρόνια, από τις 18/6/2007 μέχρι τις 18/3/2013):

Διόρισε τον Μιώνη ως εκπρόσωπο τύπου του ισραηλινού στρατού για την Ελλάδα….


Για την τρομαχτική δικτύωση του (μεγαλωμένου στο Αγρίνιο!) Σάμπι ΜΙΩΝΗ, διαβάζουμε εδω: Βίος και πολιτέια του Σάμπι Μιωνή…


Στην παραπάνω φωτογραφία, ο Σιμόν Πέρες, πρόεδρος του Ισραήλ, βραβεύει τον Χαίμ Μιωνή, πατέρα του Σαμπί…

Βραβεύτηκαν οικογενειακώς απο τον αρχι-σιωνιστή Σιμόν Πέρες, για την συνβολή τους στα Εβραϊκά πεπραγμένα…

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Έλληνα, ότι όταν έχει ο Μιωνής από πίσω του ολόκληρο το Ισραήλ, δέν υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί εις τον αιώνα τον άπαντα, η Λίστα Λαγκάρντ και τα Εβραϊκά κεφάλαια που κατέχουν τη Μερίδα του Λέοντος…

Διότι αυτά τα κεφάλαια ανήκουν στο Ισραήλ…

ΤΟ ΠΩΣ ακριβώς ΑΝΗΚΟΥΝ στο ΙΣΡΑΗΛ, αναφέρεται αναλυτικά ΕΔΩ και συνοπτικά παρακάτω.

Oι Ισραηλιτικές κοινότητες από το 1920 θεωρούνται ΝΠΔΔ.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους τα ΝΠΔΔ δεν πληρώνουν στο Δημόσιο της Ελληνικής Πολιτείας καμμίας μορφής και εκτάσεως άμεση ή έμμεση φορολογία. Δεν πληρώνει ούτε για την απόκτηση, από αγορά ή δωρεά, οποιουδήποτε ακινήτου ή κινητού περιουσιακού στοιχείου ούτε από κέρδη διαχειρίσεώς τους.

Πως λοιπόν δεν πληρώνουν οι Ισραηλίτες φόρο:

(α) Το 95% των Ισραηλιτών έχουν γράψει τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία στις κοινότητες αυτές για να αποφύγουν καταρχάς την φορολογία. Τον αναλογούντα στο Ελληνικό Δημόσιο φόρο τον πληρώνουν στην κοινότητα σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις. Βάσει ειδικού μυστικού συμβολαίου μεταξύ του υπόχρεου και της κοινότητας, ο υπόχρεος κρατά τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων μέχρι να πεθάνει.

(β) Τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των κοινοτήτων αυτών σε αναλογία φτάνουν τα ακίνητα της Εθνικής τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης κάποια από αυτά τα ακίνητα έχουν γίνει δωρεά μέχρι.... και στο υπουργείο άμυνας του Ισραήλ (ο Ζακ Μπενβενίστε στη Θεσσαλονίκη έχει δωρίσει κάποια από τα ακίνητά του στο υπουργείο άμυνας και εισπράττει το τελευταίο έσοδα από τη διαχείρισή τους)

(γ) Σύμφωνα με τον Φορολογικό κώδικα Ν.2961/2001 κάθε δωρεά κινητής και ακίνητης περιουσίας σε ΝΠΔΔ απαλλάσσεται των προβλεπομένων φορολογικών και άλλων τελών.

Το υπουργείο άμυνας του Ισραήλ, έχει στην ιδιοκτησία του ακίνητα επί ελληνικού εδάφους…. καταλαβαίνεις γιατί ο Εχούντ Μπαράκ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Μιωνή;;



O πανίσχυρος πρώην Πρωθυπουργός, και Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ, είναι συνέταιρος του Μιωνή, και τον διόρισε ως εκπρόσωπο του Ισραηλινού Στρατού.

Φυλάει σαν κέρβερος τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

ΑΥΤΕΣ είναι οι Διμερείς Συμφωνίες που συνυπόγραψαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

Έλληνα, κάτσε τώρα, και πλήρωνε το Νέο Μνημόνιο, τους νέους φόρους, κλπ.

ΑΥΤΟΙ θα μείνουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, και ΑΟΡΑΤΟΙ…. για να ΜΗΝ τους ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, και πάρεις την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Καλή Λευτεριά, χούντα είναι και θα περάσει...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top